Ана Николић не престаје да изненађује јавност како својим објавама на друштвеним мрежама, тако и понашањем.

Певачица је овај пут објаву на Инстаграму посветила бившем робијашу, Кристијану Голубовићу, у којој га брани и чак се поистовећује са њим.

Фото: Инстаграм принтскрин/ananikolicofficial

 

Ана је на поменутој мрежи поделила део Кристијановог интервјуа у ком он за "ТВ Хепи", између осталог, поручује:

- Полицајац који ме је као нешто чекирао и зауставио насред улице, и радили смо тај алко-нарко-тест, каже ми: 'Ја мислим да сам ја дрогиранији од тебе. Мени ти изгледаш као да си дошао са Бора Боре, а не из затвора'. Човече, ја сам оронуо. Ја сам '87. годиште, види на шта личим! Какви опијати?! Мени заиста није било јасно, да ли је неко од вас или са 'Пинка' направио скривену камеру. Очекивао сам Огњена Амиџића или оног из 'Немогуће мисије', неког од њих да искочи и да каже: 'Ово је скривена камера'. Па, ја никада у животу нисам воду са чесме никад попио. Значи, кувам флаширану воду, а камоли да узмем неку цигару или дрогу -

Фото: Инстаграм принтскрин/ananikolicofficial

 

- Ја... Заувек! Али ко да ми поверује - написала је певачица уз овај снимак, а затим Голубовића описала речима: "Бог и батина".

Подсетимо, Анина последња гостовања у ТВ емисијама и понашање на наступима привлаче велику пажњу јавности и  полемике на друштвеним мрежама о томе да ли је певачица под утицајем алкохола или не, због чега јој многи добронамерно саветују да се врати здравим животним навикама уколико је то истина.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ана Николић - ретроспектива каријере

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".