Фолкерка Нада Топчагић истиче је да јој је увек при руци добра домаћа ракија, те и да је ранијих година редовно пила, али сада више не претерује.

- Давних година сам мало више пила. Знате већ каква је естрада, снимања су нон-стоп, сви се знамо, седнемо окупимо се и тако, уз причу, запијемо се. Никад нико није правио проблеме, увек је добро расположење, песма и смех. Никад нисам ни правила проблеме на снимањима због пића, само сам била бесна што нас старије певаче дискриминишу, па чекамо свој ред по пет сати. Никад нисам имала фазу да попијем и не знам шта радим - рекла је Нада, па објаснила како се прочуло за пљоску.

Фото: АТА имагес

 

- Сећам се да су ме колегинице оговарале кад су приметиле да сам на једном снимању носила пљоску са собом. Прво, кад попијете из пљоске, не можете да попијете не знам ни ја колико количински. Пљоска је мала, није ни као чокањче. Онда су почели да круже трачеви, али ја сам их победила тако што сам се издигла изнад ситуације. Они причају једно, ја радим друго и никад нисам имала проблема. Носила сам пљоску и на весеља кад радим. Нисам могла да радим свадбе, а да се пре тога не загрејем. Некако се човек опусти, живи смо људи, шта је проблем? Умела сам да попијем и пред емисије, пред снимања, али увек с мером. Знате, ја нисам као ове певачице што иду да гостују и лажу како воде здрав живот, а овамо су порочне, растурају породице и слично. Знам ја све, дуго сам на естради. Ако хоћеш да попијеш или запалиш, запали. Нико ти не брани, али немој да лажеш.

Фото: Јутјуб принтскрин/ново јутро

 

Нада истиче да је блиска само са колегама ближим њеној генерацији због тога што се млађи фолирају.

- Ја се, рецимо, више дружим са старијим колегама него с млађим. Чудне су ове млађе генерације. Још имам снаге више од њих за све и у сваком смислу. Могу да одрадим наступ исто као и они, да не трепнем што се енергије тиче. Само ми је мана што понекад имам трему, али то се не види после неколико чашицу! Сви се нешто фолирају, код мене тога нема и зато ме народ воли - тврди певачица.

Нада каже да на Тари има кућу од 150 квадрата и да шаком и капом дели туршију, домаћу ракију и воће колегама кад јој дођу у посету.

- Ја на Тари имам свој мир и у Београд се спуштам само кад имам посла. Замрзивачи су увек пуни. Па ја овде три пута годишње берем боранију, имам непрскане јагоде и сигурно 100 тегли џема. Само правим и делим, ја ако поједем једну теглу годишње. Кад дођу колеге, седнемо лепо, дружимо се, а кад крену, увек спакујем да имају. Таква сам увек била, нисам намћор - прича Нада.

Фото: АТА имагес

 

Нада је недавно испричала да озбиљно размишља о томе да се пријави и такмичи на Беовизији, те и да би то био досад невиђен наступ.

- Беовизија је супер такмичење, а ја бих се одлично снашла као евровизијски представник Србије. Мислим да бих супер прошла, никад се нисам пријављивала за све ове године, али никад се не зна. Свакако бих се сама потрудила да осмислим свој наступ. Не бих да одем с нечим што је већ виђено. Најбоље је кад покажете нешто ново, да сте иновативни и да имате нешто што Европа воли. Није поента у томе да сви буду као јаје јајету. Највише бих се фокусирала на костиме. То би парирало светским звездама!

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Мирослав Илић - ретроспектива каријере

(С.Телеграф/Република)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".