Првака тениса, Новака Ђоковића су токм успешне каријере доводили у везу са многим светским и домаћим личностима, без обзира на то што се његова каријера тада развијала и што је био у вези са садашњом супругом Јеленом Ђоковић.

Ретке су приче које су истининте, а један од највећих трачева јесте да је Новак имао везу која је пролазна са Анастасијом Ражнатовић, ћерком чувене диве Светлане Цеце Ражнатовић. 

Након тога однос Јелене Ђоковић и Анастасије је под знаком питања, а због демантовања, постојала је могућност да се однос погорша. 

Млада звезда је тада ставила тачку на такве приче.  

 

Фото: Принтскрин/Инстаграм/raznatovicanastasija

 

 

- То ми је баш ужас. Било је много таквих наслова, а најгоре ми је што народ верује и мисле да ја то гурам у новине. А није баш тако. Пишу да би се продавало, лупе свашта не би ли се продало, а није им битно да ли је то истина или не - изјавила је својевремено млада певачица.

Овај пут је и Јелена Ђоковић доказала да је у савршеном односу са младом певачком звездом.

 Пре само неколико дана Анастасија је на свом профилу на Инстаграму објавила снимак гостовања код Милана Калинића у емисији "Преживели". Поделила је емотиван део, где је отпевала нумеру која је благо речено оставила без текста пратиоце као и њене бројне колеге са естраде, а затим је  после тога се огласила и Јелена.:

- Wоw wоw wоw- одушевљено је Јелена прокоментарисала Анастасијину изведбу и тако дефинитивно ставила тачку на све трачеве и градске спекулације а Цецина ћерка се на то захвалила.

(Стори)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Јелена и Новак Ђоковић фондација

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".