Непознати Тајланђанин (35) је чак четири месеца држао метални прстен на свом пенису, неуспешно покушавајући да га повећа. Када је бол постао неподношљив, он се обратио лекарима који су одлучили да морају да отклоне страно тело. 

Несрећни мушкарац је наводно омотао комад метала око својих гениталија јер је веровао да ће га то учинити дужим и дебљим. Ипак, прстен од нерђајуће жице му је на крају прекинуо циркулацију, узрокујући отицање и страшан бол, пише Дејли мејл.

Човек је 1. октобра хитно пребачен у болницу у провинцији Нонтабури након што се пожалио да је бол у његовом полном органу био превише јак. Лекари нису могли сами да му помогну и морали су да позову ватрогасце да уклоне прстен са његових гениталија.

 

Спасилачки тим се појавио са клештима и брусилцом како би пресекао жицу. Ипак, и поред добре опреме, требало им је више од сат времена да безбедно ослободе мушкарчев полни орган.

Лекари су истакли да је прстен уклоњен у задњем тренутку, јер је мушкарац био на ивици да развије инфекцију због које би морали да му ампутирају гениталије.

– Човек је рекао да је носио гвоздени прстен на гениталијама четири месеца. Надао се да ће му то повећати пенис, али се он упалио јер крв није могла лако да циркулише. Пацијент је рекао да је користио прстенове на свом пенису већ четири године, али да је ово био први проблем – казао је један од спасилаца Сомчаи Чокчаи за тајландске медије.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".