Сузана Манчић је врло рано закорачила у телевизијски свет, није имала ни 18 година. Као и тада, данас се увелико прича о њеној лепоти, позитивној енергији и харизми. Може се рећи да је препознатљива по искрености која је постала њен заштитини знак, тако да јој није проблем да одговори на разна питања из њеног живота без устручавања.   Гост Сузане Манчић у емисији коју води ''Сузанин избор'' био је чувени глумац  који је изградио богату каријеру, Бранислав Лечић. Сузана се дотакла и теме да је била некад заљубљена у њега.  

Иначе, Бранислав Лечић, добитник је бројних позоришних и филмских награда, а водитељка се похвалила заједничком фотографијом на свом Инстаграм профилу. Она је са широким осмехом на лицу позирала поред глумца, а ни партнер Сузане Манчић у оквиру ове гледане емисије није скривао задовољство што је у њеном друштву.

 

 

Иако јој се раније много допадао, Бранислав који је важио за најпожељнијег мушкара није обраћао пажњу на њу: 

- Он је у то време био фрајер, ма допадао се свим женама. Организована је вечера. Међутим, он није реаговао на мене. Можда нисам била његов тип. Ето, толико о причама да сам неодољива... Никада ме потом није звао, сретала сам га са женом - рекла је Сузана.

Водитељка и ужива у љубави са Грком Симеоном Оцомокосом са којим годинама уназад и поред бројних спекулација о несугласицама одржава веома складан однос. 

(Стори)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из албума Љиљане Благојевић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".