Певачица и бивша учесница  ријалитија ''Задруга 4'', Ивана Шашић огласила се и одговорила на жестоке прозивке свог бившег супруга Бојана Симића, од ког се, након што ју је преварио, развела у августу ове године.

Она ће убрзо покренути тужбу против њега: 

- За све што је мој бивши муж изрекао о мени, иде тужба! Њему се изгледа остварио животни сан, да буде део јавног света и тих неких прича. Увек је желео да буде виђен и буде популаран, а да би то могао, треба да има занимање, квалитете, да поседује нешто у животу да би могао да стане уз неке људе. Молио ме је да уђе са мном у четврту сезону "Задруге", тада сам ја ушла да вратим дугове. Јавност ће видети ко је он и какав, а ја за све што будем говорила, имам доказе - каже бивша задругарка.

Фото: АТА имагес

 

Симић је изјавио да су се  њих двоје љубили у једном престоничком кафићу после развода,што може да потврди снимцима са сигурносних камера. С друге стране, Ивана Шашић је ту тврдњу порекла. 

- Нисмо се љубили. Могу да врате камере из кафића, слободно. Ако неко насрће на тебе да те пољуби пред неким, неко има образ да се не бламира - каже Ивана, а на питање како реагује на његову изјаву да она нема "неко велико име" на нашој јавној сцени, па да се на њега позива, већ да јој је он "завршавао ствари" на домаћој естради, певачица каже:

- Не реагујем на ту његову причу. Нема везе да ли сам велико име или не, јер ја радим сваког дана и јако лепо живим од свог посла. Не треба ми велико име, најбитније ми је да радим сваког дана. А чиме се он бави и од чега живи он, то је најбоље да питате њега.

Бојан је истакао да је сада срећан што са Иваном нема дете, јер је видео какав је човек и да, са таквом женом, "ни камен не би имао, а не дете".

- И за то постоје докази. Ја имам двоје деце, а ако није желео он дете са мном, не знам стварно зашто смо ишли у Ваљево да се распитујемо за вантелесну оплодњу, да радимо анализе? И за то имам доказ. И до кога је, до мене или до њега? Ишли смо на вантелесну оплодњу, имали прегледе, није да није хтео, већ није могао! По папирима које ја имам, он је тај који није могао - закључује Ивана.

(Пинк.рс)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања певачице Марије Микић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".