Suzana Mančić je vrlo rano zakoračila u televizijski svet, nije imala ni 18 godina. Kao i tada, danas se uveliko priča o njenoj lepoti, pozitivnoj energiji i harizmi. Može se reći da je prepoznatljiva po iskrenosti koja je postala njen zaštitini znak, tako da joj nije problem da odgovori na razna pitanja iz njenog života bez ustručavanja.   Gost Suzane Mančić u emisiji koju vodi ''Suzanin izbor'' bio je čuveni glumac  koji je izgradio bogatu karijeru, Branislav Lečić. Suzana se dotakla i teme da je bila nekad zaljubljena u njega.  

Inače, Branislav Lečić, dobitnik je brojnih pozorišnih i filmskih nagrada, a voditeljka se pohvalila zajedničkom fotografijom na svom Instagram profilu. Ona je sa širokim osmehom na licu pozirala pored glumca, a ni partner Suzane Mančić u okviru ove gledane emisije nije skrivao zadovoljstvo što je u njenom društvu.

 

 

Iako joj se ranije mnogo dopadao, Branislav koji je važio za najpoželjnijeg muškara nije obraćao pažnju na nju: 

- On je u to vreme bio frajer, ma dopadao se svim ženama. Organizovana je večera. Međutim, on nije reagovao na mene. Možda nisam bila njegov tip. Eto, toliko o pričama da sam neodoljiva... Nikada me potom nije zvao, sretala sam ga sa ženom - rekla je Suzana.

Voditeljka i uživa u ljubavi sa Grkom Simeonom Ocomokosom sa kojim godinama unazad i pored brojnih spekulacija o nesuglasicama održava veoma skladan odnos. 

(Stori)

BONUS GALERIJA: Iz albuma LJiljane Blagojević

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".