Сузана Манчић већ годинама је у складној заједници са Грком Симеоном Оцомокосом, док иза себе има још један брак - са бубњарем Небојшом Крунићем, са којим је добила ћерке Теодору и Наталију.

За Небојшу се удала 1989. године, а пред свадбу им се десио низ лоших ствари.

Фото: В. Данилов

 

Памтим низ малера који су нам се десили пред венчање. Младожења је две недеље пред свадбу сломио ногу. Доктор Слоба Ивановић му је на дан венчања скинуо гипс у кади нашег купатила. Онда је мој тата пао низ степенице док је носио свадбену торту и завршио је у Хитној. Без обзира на све, било је то весеље за памћење", испричала је Сузана.

Од музичара се развела након осам година брака.

"Наравно да су уследили дани преиспитивања, да ли сам донела праву одлуку. Али сам се трудила да пред децом никада не говорим против њиховог оца. Ја сам јака, стабилна и вредна жена. Све у животу сам стекла сама, па сам после развода преузела све обавезе. И није ми било тешко, и нисам се покајала. Дала сам све од себе да будем строга мајка, али ми није сваки пут успевало. Јер децу мораш у исто време да научиш реду, лепом понашању, а с друге стране мораш да им пружиш љубав и нежност. Смета ми што се данас много говори о правима детета, а заборавља се на њихове обавезе", искрена је водитељка.

Фото: В. Данилов

 

Преко заједничког пријатеља је 2000. године упознала Симеона, за ког се удала 18 година касније.

"Мој и Симеонов први састанак је био режиран. Заједнички пријатељ је проценио да бисмо били добар спој и није погрешио. Симица је добар човек, правичан, нежан и брижан... После 18 година забављања и суживота, нас двоје смо се венчали 2018. године у Грчкој. Моје ћерке су одрастале уз Симеона, а и његова деца уз мене. Ми смо једна велика, лепа породица", поносна је Сузана, која се присетила и свог детињства.

"Тата Александар је радио као новинар. Живели смо у "Борбиној" згради у предратном салонцу који смо делили са још неколико породица. Моји родитељи су у тој згради једини били са дететом, тако да смо имали најбоље услове за живот. Припала нам је највећа соба са купатилом. Знам да је данас незамисливо живети са другим породицама, али у то време је у Београду био мањак стамбеног простора, па је то била честа појава. Сви ми који смо живели у истом стану међусобно смо се поштовали. У раном детињству добила сам астматични бронхитис који ми се стално враћао. Често сам због тога одсуствовала из обданишта, а мама је научила да ми даје ињекције јер сам се плашила патронажне сестре. Захваљујући дивном професору Тасовцу и упорности моје мама Вере, болест је савладана до мог поласка у школу", открила је Сузана до сада непознате детаље.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".