Уколико сте у претходном периоду имали било каквих несугласица или били запостављени, сада се то све може знатно побољшати. Пред нама су дани љубави, склада и измирења, па чак и у браковима који имају дугорочних проблема. Бићете обазириви према вољеном бићу и већина неће желети да уради ништа без сагласности друге стране.

Сама Венера тежи да се споји са другом страном те је ово период када ће многи желети да свој живот поделе са драгом особом. Под упливом љубавне енергије и они који су сами, желеће да имају крај себе некога, па ће се лакше одлучивати да позову драгу особу на састанак, предложе сусрет или се удварају Самим тим, улазимо у период када ће се многи заљубљивати и започињати љубавне везе, пише Астрорегулус.цом.

Фото: Профимедиа

 

 

А они који су већ у везама, могу постати још приснији или своју љубав крунисати веридбом и браком. Управо, ово је период и када ће многи бракови започети и када нас очекује пуно венчања.

У свакодневници, приметићете да вам треба друштво, чак и када идете у продавницу. То може бити и пријатељица које ће вам помоћи да изаберете одавни предмет, јер ће вам сугеристати да ли вам то стоји или не.

Венера представља женски пол, па ће даме доства времена проводити бринући у свом изгледу, желећи да кроз лепоту и првилачност буду допадљиве мушкарцима. Али, осим тога, жене ће привлачти својом женственошћу, мирноћом и елеганцијом.

Период је добар за уметнике, музичаре, политичаре, дипломатију, адвокате, посластичаре, куваре. Сада можете пуно тога постићи на миран начин, кроз дипломатију. Нико неће трпети грубости и некултуру, те избегавајте такво понашања.

Оно што је јако занимљиво је да ће Венера све време овог транзита бити у конјункцији са Сунцем, због тога је ово јако посебан период који ће сви добро упамтити. Многи ће се заљубљивати и почињати везе, други се могу верити или започињати заједнички живот.

Сунце описује ауторитете, шефове, директоре, председнике, власт и овај транзит са Венером говори да нас очекују добици, да ће људи на позицијама желети да нам изађу у сусрет и обрадују нас. Такође, многи ће желети да мирним путем реше проблеме па можемо рећи да ће многи дати шансу дипломатији и миру.

Фото: Профимедиа

 

 

Током транзита "Венера у Ваги" треба обратити пажњу и на следеће аспекте:

Од 30.9 до 1.10 – Венера у опозицији са Јупитером указује на то да не треба да правите велике трошкове. Не очекујте превише јер вам се планови могу изјаловити. Спутавање добре енергије. Сумњичавост и неповерење у осећања друге стране.

13. октобар – Венера инкоњукција Уран – Неочекиване промене. Тразавице у емотвиним односима. Прекиди. Свађе. Изненадни и потпуно неочекивани сусрети.

13,14 и 15.10 – Венера у тригону са Сатурном је повољно за враћање старих дугова. Овај транзит доноси пријатне контакте, повратак старих симпатија и активацију старих флертова. Може доћи до обнове љубавних веза. Стабилност.

Од 16.10 до 21.10 – Венера у тригону са Марсом доноси појачану привлачност и сексуалност. Ово је доба страствености и складних емотивних односа.Физичка жеља. Многи односи ће бити започети баш у овом периоду.

КАКО ОВАЈ ТРАНЗИТ УТИЧЕ НА ВАС? (Читајте предикције и за подзнак)

ОВАН – Пред вама је сјајан љубавни период а посебно добар однос ћете имати половином октобра. Склад. Похвале кроз клијенте или муштерије.

БИК – Сјајни односи са колегама. Успех. Удварање утицајне особе или шефа.

БЛИЗАНЦИ – Љубав можете упознати на послу или на путу док идете на посао.

РАК – Ваш љубавни живот се може променити. Потрудите се и ви да ових дана мало више проводите ван куће. Срећа преко деце. Проширење породице.

ЛАВ -Ово је период у којем ћете имати одличне односе са рођацима. Путовање.

ДЕВИЦА – У првој половини октобра вам стижу добици, а у другој се спремите за краће путовање.

Фото: Профимедиа

 

 

ВАГА – Венера у вашем пољу говори да је ово време за љубав и романтична дешавања. Чуда су могућа и срећни преокрети. Сад или никад.

ШКОРПИЈА – Лако можете изгубити главу. Почетак тајне љубавне везе.

СТРЕЛАЦ – Привућиће вас једна веома необична и интригантна особа која има потпуно невероватан приступ од свих које сте до сада срели.

ЈАРАЦ – Очекују вас срећни тренуци за памћење. Немојте спутавати своје расположење са црним мислима. Особа из иностранства чезне за вама.

ВОДОЛИЈА – Многе Водолије ће бити у чуду због партнерове промене, но брзо ће се прилагодити и придружити му се у сваком сегменту свог живота. Страственост.

РИБЕ – Ако планирате проширење породице, онда је прави тренутак. Они слободни, могу започети везу која се базира на страстима и сексипилу.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".