По друштвеним мрежама кружи снимак мушкарца из Аргентине који је 23. септембра неким чудом преживео када је воз буквално прешао преко њега.

Драма се одиграла на железничкој станици Белграно Ц у Буенос Ајресу када је један путник изгубио равнотежу и пао на шине. То се десило баш у тренутку када је воз улазио у станицу, па је он завршио испод композиције.

Постоје два језива снимка, са локомотиве воза, и са једне од сигурносних камера. На овом првом се најбоље види како човек из неког разлога губи равнотежу и пада директно на шине.

Према неким сведочењима, мушкарац је тетурао на перону. Није познато да ли је био под дејством алкохола, или се једноставно саплео, пише портал Кларин.

– Док сам улазио у станицу већ сам заустављао воз. Али када сам видео да је човек пао испред мене, притиснуо сам кочницу за хитне случајеве да брже стане. Срећом, није га ударио, био је на тачно између шина – рекао је машиновођа за медије.

Иако то звучи невероватно, путник је задобио само неколико удараца, и то од самог пада, тако да је прошао без озбиљнијих повреда. Извукли су га ватрогасци, а он је за сваки случај имобилисан и на носилима изнет на безбедно.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".