Po društvenim mrežama kruži snimak muškarca iz Argentine koji je 23. septembra nekim čudom preživeo kada je voz bukvalno prešao preko njega.

Drama se odigrala na železničkoj stanici Belgrano C u Buenos Ajresu kada je jedan putnik izgubio ravnotežu i pao na šine. To se desilo baš u trenutku kada je voz ulazio u stanicu, pa je on završio ispod kompozicije.

Postoje dva jeziva snimka, sa lokomotive voza, i sa jedne od sigurnosnih kamera. Na ovom prvom se najbolje vidi kako čovek iz nekog razloga gubi ravnotežu i pada direktno na šine.

Prema nekim svedočenjima, muškarac je teturao na peronu. Nije poznato da li je bio pod dejstvom alkohola, ili se jednostavno sapleo, piše portal Klarin.

– Dok sam ulazio u stanicu već sam zaustavljao voz. Ali kada sam video da je čovek pao ispred mene, pritisnuo sam kočnicu za hitne slučajeve da brže stane. Srećom, nije ga udario, bio je na tačno između šina – rekao je mašinovođa za medije.

Iako to zvuči neverovatno, putnik je zadobio samo nekoliko udaraca, i to od samog pada, tako da je prošao bez ozbiljnijih povreda. Izvukli su ga vatrogasci, a on je za svaki slučaj imobilisan i na nosilima iznet na bezbedno.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".