На први поглед можда ће нам деловати као да је златиборска грађевина "насађена" на постојећи објекат, као чардак "ни на небу ни на земљи" или "шири торањ у Пизи".

Ипак, ако је судити по утисцима локалаца које је пренео један твитераш, њима ово не смета, и заправо воле што се изграђује, па макар и овако, него да буду сиротиња до краја живота јер су туристи немилосрдни и "тешки на динар".

То није спречило кориснике поменуте друштвене мреже да у великом броју деле фотографију златиборског "контролног торња летова", како се нашалио један од њих.

Ништа не би било чудно на поменутој фотографији, да се не види како надограђени део зграде "вири" преко доњег дела, као да је у задњи час одлучено да је ипак потребна већа квадратура, па се ишло мало "преко".

Додатно упечатљиво је то што горњи део одудара својом ширином, али наранџастом бојом цигле у односу на доњи измалтерисани сиви део.

Многи твитераши су поставили питање безбедности оваквог објекта, али ипак је било више оних које је поменути призор поштено засмејао, а епитет "бразилске архитектуре", само је један од њих.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".