Нови филм "Ал је леп овај свет" недавно је доживео своју премијеру, а из дана у дан ниже огромне успехе. 

 За то су заслужни фантастични, већ прослављени глумци, али свој печат дала је и млада генерација глумаца, а међу њима се нашла и Тара Милутиновић, којој је ово био филм првенац.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/raznatovicanastasija

 

За Тару су многи још пре него што се појавила на филмском платну говорили да је заиста много лепа и прогнозирали јој велику глумачку каријеру.

Пре него што се опробала у филмским водама Тара је у јавности била позната као најбоља пријатељица и будућа кума наше познате певачице Анастасије Ражнатовић.
 

Ипак, оно што ретко ко зна јесте чињеница да је Тара унука легендарног фудбалера и тренера Велибора Боре Милутиновића. И не само то, ова лепотица је и наследница познатог телевизијског лица Драгане Милићевић, која ју је добила у браку са Урошем Милутиновићем. А са некадашњим фудбалером бивша водитељка има још једну ћерку Дариу.

О Тари се у домаћим медијима мало тога зна, а она је заиста неко ко заслужује сву нашу пажњу. Наиме, Тара је завршила чак, два факултета.


Прво је дипломирала на Економском факултету, а схвативши да је, ипак, глума оно у чему се највише проноалази, завршила је и Факултет савремене уметности у класи Виде Огњеновић.

- Прво сам завршила економију, волела сам је, али сам имала погрешну слику о томе како ће то да изгледа. Била сам јако млада, са непуних 17 година сам уписала факултет и видела сам себе као неку успешну жену. Када сам се запослила, била сам јако несрећна у канцеларији, осетила сам се као да сам побегла од себе - открила је једном приликом млада глумица.

Нагласила је да је у свему имала велику мамину подршку.

- Сетила сам се како сам се осећала као мала и схватила да волим глуму. Ја сам рекла мами да ја то морам да урадим, а она ме потпуно подржала, рекла ми је да ја треба да будем ја - закључила је Тара.

Осим тога што поседује велики глумачки таленат, веома је даровита када је у питању музика. Медији су је запазили још 2013. године када је у Народној скупштини Србије примила Специјално признање Спортског савеза Србије у име свог деде.

(Глоси)

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".