Novi film "Al je lep ovaj svet" nedavno je doživeo svoju premijeru, a iz dana u dan niže ogromne uspehe. 

 Za to su zaslužni fantastični, već proslavljeni glumci, ali svoj pečat dala je i mlada generacija glumaca, a među njima se našla i Tara Milutinović, kojoj je ovo bio film prvenac.

Foto: Printskrin/Instagram/raznatovicanastasija

 

Za Taru su mnogi još pre nego što se pojavila na filmskom platnu govorili da je zaista mnogo lepa i prognozirali joj veliku glumačku karijeru.

Pre nego što se oprobala u filmskim vodama Tara je u javnosti bila poznata kao najbolja prijateljica i buduća kuma naše poznate pevačice Anastasije Ražnatović.
 

Ipak, ono što retko ko zna jeste činjenica da je Tara unuka legendarnog fudbalera i trenera Velibora Bore Milutinovića. I ne samo to, ova lepotica je i naslednica poznatog televizijskog lica Dragane Milićević, koja ju je dobila u braku sa Urošem Milutinovićem. A sa nekadašnjim fudbalerom bivša voditeljka ima još jednu ćerku Dariu.

O Tari se u domaćim medijima malo toga zna, a ona je zaista neko ko zaslužuje svu našu pažnju. Naime, Tara je završila čak, dva fakulteta.


Prvo je diplomirala na Ekonomskom fakultetu, a shvativši da je, ipak, gluma ono u čemu se najviše pronoalazi, završila je i Fakultet savremene umetnosti u klasi Vide Ognjenović.

- Prvo sam završila ekonomiju, volela sam je, ali sam imala pogrešnu sliku o tome kako će to da izgleda. Bila sam jako mlada, sa nepunih 17 godina sam upisala fakultet i videla sam sebe kao neku uspešnu ženu. Kada sam se zaposlila, bila sam jako nesrećna u kancelariji, osetila sam se kao da sam pobegla od sebe - otkrila je jednom prilikom mlada glumica.

Naglasila je da je u svemu imala veliku maminu podršku.

- Setila sam se kako sam se osećala kao mala i shvatila da volim glumu. Ja sam rekla mami da ja to moram da uradim, a ona me potpuno podržala, rekla mi je da ja treba da budem ja - zaključila je Tara.

Osim toga što poseduje veliki glumački talenat, veoma je darovita kada je u pitanju muzika. Mediji su je zapazili još 2013. godine kada je u Narodnoj skupštini Srbije primila Specijalno priznanje Sportskog saveza Srbije u ime svog dede.

(Glosi)

BONUS VIDEO:

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".