Позната водитељка и манекенка Ана Пендић Радош од првог појављивања у јавности које се догодило још пре више од 20 година остала је препознатљива по својој лепоти и шарму.

Фото: Јутјуб принтскрин/Aqua Living

 

 

Своју каријеру започела је као менекенка још давне 1995. године, а касније је добила посао на телевизији где је изградила лепу каријеру.

Некима је позната и као "Лото" девојка, а осим те водила је и многе друге емисије.

Ана се пре око две године удала за Војкана Радоша с којим има леп и складан брак и ћерку Сару.

- Војкан и ја смо се две године интезивно дружили пре него што смо ушли у везу. За то време смо се суштински упознали и ту није било изненађења. С временом почетна заљубљеност пређе у другачију врсту љубави. У међувремену смо постали родитељи, што нас је додатно зближило. Радимо на нашем браку, не узимамо га здраво за готово, освежавамо га путовањима и највише на свету волимо када смо све троје заједно - рекла је она једном приликом за домаће медије. 

Фото: Јутјуб принтскрин/Zenska Tv

 

 

Ана је завршила италијански језик, данас је једна од најпопуларнијих презентерки у забавним програмима. Она је жена без пренемагања, слободног и веселог духа, одана породици. 

И након 25 година у јавности она и даље привлачи пажњу медија, а и многи мушкарци не остају равнодушни на њен савршен изглед и харизму.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Драгане Косјерине

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".