Певачица Слађа Делибашић испричала је да је имала прилику да се уда за доста имућнијег мушкарца, али да се не каје због везе са Ђоганијем. 

- Некад се питам да ли је могуће да ја, поред свих милионера тада у Италији, који су се качили за мене, изаберем Ђолета. Девојке које су тад биле са мном у групи сад живе као краљице. Једна Весна се удала за лика који има фабрике обуће, Рената се удала такође за једног који има ланце неких ресторана. Кажем себи: "Где ми је онда памет била", али не кајем се - рекла је певачица и  описала како је завршила у љубави са бившим. 

Фото: Јутјуб принтскрин/Ђогани

 

- Ја сам одмах после средње школе отишла с Ђолетом да наступамо по Италији, пре тога сам имала симпатију из Партизана кошаркаша Владу Драгутиновића. Раскинула сам пре поласка и некад жалим што сам кренула тим путем. Можда да сам остала у Митровици, била бих сасвим нешто друго. Неко покајање увек постоји у човеку.

Осим што су јој се отац Југ Делибашића и брат Игор бавили спортом, Слађа је била првак Београда у пливању за Партизан, а играла је и рукомет за Раднички, док је атлетику тренирала у Црвеној звезди. Касније је доспела код Локице Стефановић као плесачица, а тамо је упознала и Ђолета Ђоганија. Убрзо су почели да раде, али и да живе, као пар, а та веза је најтеже пала Слађином оцу.

Фото: АТА Имагес

 

- Мом оцу је било најтеже кад сам му саопштила да сам трудна и да се удајем за Ђолета. То му је било катастрофа. Желео је више. Ми с Косова бирамо мушкарца за цео живот, да буде твоје вере. Нисам тад тако гледала на људе, делим их на позитивне и негативне. Сада бих другачије урадила дефинитивно. Била ми је битна његова душа и какав је човек, тек после сам упознала његову породицу. Кажу да не треба гледати ко је и шта је, али параметри ипак постоје и то могу да применим сад код деце - истакла је певачица, па се кроз причу дотакла и краја њеног брака са Ђоганијем:

- Почео је да ми смета тај заједнички наступ с Ђолетом, требало је да ме пусти да будем лидер на бини, тако да сам одлучила да наставим сама с децом, да изађем из заједничке куће, знала сам да ћу успети и то је највећа моја снага. Желела сам да докажем да могу сама.

У периоду када су се развели, постојале су гласине да је разлог развода била садашња денсерова супруга Весна, тадашње Тривић. Весна је била плесачица у њиховој групи коју  је Слађа подучавала. Осим тога, сматрала ју је пријатељицом.

Делибашићка из брака с Ђоганијем има две ћерке Силвију и Маринелу, док Ђоле из брака с Весном, која је улогу Слађину заменила и у групи ''Фантастико'' има још двоје деце, сина Адријана и ћерку Лорену.

(Република)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из приватног албума - Маја Оџаклијевска

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".