Многе даме са наше јавне сцене доста су се промениле током година, неке су се подвргле пластичним операцима, док има и оне које су драстично промениле имиџ, те би их данас мало ко препознао.

Једна од њих је и певачица Весна Ђогани, која је на почку каријере изгледала доста другачије, с обзиром да је била црнка, а већ дужи временски период плава коса је њен заштини знак.

Фото: Инстаграм принтскрин/djoganivesna

 

 

Весна је веома активна на Инстаграму и Тиктоку где са својим пратиоцима дели снимке како игра, плеше, пева, па тако одгвара и на њихова питања.

Један од њених фанова затражио је од ње да подели фотографије из млађих дана, а она је то без проблема и учинила, па тако изненадила све.

- Ви сте мени обоје топ, али већа фаца би била да покажеш себе из периода '90-их година, па онда и Ђолета - гласио је коментар на који је Весна са задовољством одговорила.

 

 

- Нисам сигурна да сам била "та девојка" '90- их, али ево и мене - написала је певачица, а онда је уследио сет њених фотографија из младости.

Подсетимо, Весна је две деценија у браку са Ђолетом Ђоганијем, који је 20 година старији од ње, али разлика у годинама им никада није представљао проблем. Данас важе за један од најскладнијих парова на естради. Познато је да је Ђоле пре Весне био ожењен Слађом Делибашић. Такође, недавно се спеклусало и о денсеровом неверству, али су они брзо ставили тачку на те гласине.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ненад Кнежевић Кнез - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".