Слађана Делибашић признаје да више не планира да улази у емотивне односе и да јој са 53 године највише прија да буде мајка и бака, те да ужива с породицом, којој је максимално посвећена.

- Момци ме не интересују, никад више нећу имати везу. Дрчна сам и безобразна према мушкарцима. Не дам им да ми прилазе. Имам једног друга, с њим одем на клопу и испричамо се. То је једини мушкарац ког виђам. Ја сам с мојом децом и када имам некога. Мени су моја деца на првом месту - истакла је Слађа за "Блиц", а затим се осврнула на однос с бившим супругом Ђолетом Ђоганијем и његовом женом Весном, који и после толико година и даље интригира јавност.

Фото: Архив Новости

 

- Ми смо сада у океј односима. Не виђамо се стално. Кад треба, деца оду с њим на ручак. Весна је исто супер. Има жена које ме осуђују како могу да будем добра с Весном. Немам више емоција. Они имају децу. Ја сам имала две-три дуге везе, али нисам пожелела децу. Божја воља је јача него наша.

Певачица је на крају нагласила да је Ђолету захвална јер је због њега постала самостална и успешна жена.

Фото: Д. Мишић

 

- Мој највећи покретач била је неизмерна жеља да докажем бившем мужу Ђолету да могу сама - закључује Делибашићка

- Било је у мојој каријери много успона и падова, момената када сам са 10 евра морала да преживим недељу дана. Све је то живот и то ме је ојачало - присетила се Слађа за Републику и неких тешких момената када је схватила да се у животу све може.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из мог бутика - Јасна Миленковић Јами

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".