Рада Манојловић направила је скандал прошлог викенда, кад јој је на београдском аеродрому изгубљен кофер.

Певачица је након тезге у иностранству слетела на наш аеродром, где је после краће паузе требало да седне на нови лет.

Фото: Инстаграм принтскрин/radamanojlovic/_harisberkovic

 

 

Међутим, када је отишла по своје кофере, у којима се налазила њена гардероба и шминка за наступ, после дужег чекања схватила је да су јој ствари изгубљене, па је доживела стрес.

- Рада је полудела када је схватила да су јој ствари изгубљене. Била је на ивици хистерије и плача. Требало је само да узме кофере и да иде даље да се чекира, јер ју је то вече чекао нови наступ. Није имала ништа од ствари - ни хаљину, шминку, ципеле, ништа. Буквално само тренерку коју је имала на себи - прича извор, па наставља:

- Како на аеродрому нису могли да јој помогну, Рада је почела да виче, јако је била нервозна. У једном тренутку изашла је из аеродромске зграде и упутила се ка таксијима. Хтела је да одмах оде до стана како би узела неопходне ствари, па да се врати на аеродром, али то једноставно није било могуће због мало времена. Када је схватила да од тога нема ништа, онако нервозна и неиспавана, без трунке шминке, покуњено је отишла на шалтер за чекин, одакле се упутила ка пасошкој контроли - завршава извор за Курир.

БОНУС ВИДЕО:

Ђанију направили круну од пара

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".