Андрија Милошевић (44) ове године постао је отац дечака Реље, пословни пројекти се нижу један за другим, љубав са изабраницом Александром Томић цвета, те глумац има све разлоге за осмех.

Иако је и те како активан због посла којим се бави, Андрија открива да поред тога редовно тренира и тако тело и ум одржава здравим.

"Радим на разним пројектима, а и у годинама сам када човек мора да брине о свом изгледу. Почео сам више да се бавим спортом. Не могу да дижем тегове да ме не би стрефио инфаркт, али возим бицикл, пливам, радим чучњеве и дубоко размишљам. Веома сам задовољан", испричао је глумац у емисији "Екслузив".

Фото: АТА имагес

 

Андрији и Александри није тешко да ускладе приватне и пословне обавезе, будући да се баве истом професијом и да самим тим најбоље разумеју једно друго. Глумац је недавно истакао и да не би имао ништа против да њихов наследник крене истим, уметничким стопама.

"Код мене нема никакве разлике између онога што радим и мог приватног живота. Све се то преплиће у нашој породици, приватни живот, глума, позориште, филм. Моја Сандра је такође глумица. И наш син Реља ће вероватно бити глумац, а можда и редитељ никад се не зна. И ја нећу имати ништа против тога, то вам сада обећавам", рекао је Андрија.

Фото: Инстаграм принскрин/_djedja_

 

Реља је рођен у фебруару ове године, а овог лета већ је са мамом и татом ишао на прво путовање.

"Када је време за пут, путујемо сви заједно. Ми смо као воз, локомотива са вагонима. Кренемо, идемо и нема стајања! Са Рељом је све како треба, супер је, ма он је један страшан тип! Помешао је особине од обоје", рекао је недавно глумац.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".