Михајло Шаулић, син легендарног певача Шабана Шаулића, прошли викенд заклео се на вечну љубав свој изабраници са којом чека ћерку, Марини Велимировић, сада Шаулић на вечну љубав.  

Михајло је због посла у Швајцарској живео у хотелу у близини конзулата. Када се приближио датум венчања, смештај је отказао и почео да тражи стан у ком ће живети са трудном супругом.

Новопечени младенци желе да уреде стан по свом укусу, па су се стога одлучили за ненамештен стан.

Фото: АТА имагес

 

- Михајло и Марина нису хтели да изнајме уређен стан. Они ће заједничким снагама све уредити по свом укусу. Сад им предстоји потрага за намештајем и свим осталим детаљима око уређења простора где ће живети у наредном периоду. Конзулат ће месечно за њихов стан да издвоји до 5.000 франака. Њих двоје следеће недеље путују за Цирих. Тренутно су још у Београду - прича извор, па додаје:

- Свој посао око приватног вртића на Бановом брду, чија је власница, препустила је својој рођеној сестри. Логично, у њу има највише поверења и уопште се не брине да ће све функционисати у најбољем реду, као што је то био случај - завршава извор.

Фото: АТА имагес

 

Посао са којим се Михајло бави је врло одговоран. Он је генерални конзул Србије у Цириху и већ извесно време живи на релацији Швајцарска-Београд.

Његова супруга Марина, рођена је на Убу и од малих ногу је важила за праву лепотицу. Марина је одрасла у просечној породици, а за приватни вртић, чија је власница, изборила се сама својим радом.

(Курир.рс)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из дома Шабана Шаулића 1991. године

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".