Одрасла је у просечној породици, а за приватни вртић, чији је власница, изборила се сама својим радом.

- Марина и ја се познајемо од детињства, заједно смо похађале Основну школу "Милан Муњас". Она је рођена на Убу, у том граду је и одрасла. Има старију сестру и млађег брата. Отишла је из родног места када је уписала средњу школу и више се није враћала на Уб да живи, али је редовно долазила. По медијима се писало да потиче из богате породице, то није истина. Њени родитељи су нормални, пристојни и поштени људи, који се баве најнормалнијим послом. Живе од просечне српске плате, исто као и сви ми. Имају кућу у центру Уба, у којој живе, мислим да не планирају да се селе у Београд јер их за Уб веже и посао - рекла је за саговорница и открила каква је Михајлова жена била као млађа:

Фото: АТА имагес

 

- Одувек је била прелепа, и сестра јој је изузетно лепа. Марина је зрачила харизмом, била је симпатија многима. Није тачно да су јој родитељи дали новац за вртић и да је све добила на готово. Она је много учила и борила се за то, вредно је радила. Маринина највећа пословна срећа је што држава субвенише вртиће, те је она имала велику помоћ од Србије у покретању посла. Није имала велике расходе. Она је својим марљивим радом лепо разрадила тај вртић. Њена старија сестра је удата и има двоје деце, они су такође у Београду, а Марина ју је запослила у свом вртићу - завршава извор.

Фото: АТА имагес

 

Подсетимо, Михајло Шаулић, генерални конзул Србије у Цириху, и Марина Шаулић венчали су се у недељу по подне у једном од најелитнијих београдских хотела, за чији мени су издвојили чак 48.000 евра. Млада је заблистала у две венчанице, за које је одвојено 20.000 евра.

На прослави се појавио велики број познатих личности, међу којима су били и кумови Зорица Брунцлик и Мирољуб Аранђеловић Кемиш са породицом, Зоран Пејић Пеја са супругом, Хасан Дудић, Раде Вучковић, Ивица Дачић са супругом, сином Луком и снајком Милицом Јокић, Дајана Пауновић, Саша Матић и други.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".