Mihajlo Šaulić, sin legendarnog pevača Šabana Šaulića, prošli vikend zakleo se na večnu ljubav svoj izabranici sa kojom čeka ćerku, Marini Velimirović, sada Šaulić na večnu ljubav.  

Mihajlo je zbog posla u Švajcarskoj živeo u hotelu u blizini konzulata. Kada se približio datum venčanja, smeštaj je otkazao i počeo da traži stan u kom će živeti sa trudnom suprugom.

Novopečeni mladenci žele da urede stan po svom ukusu, pa su se stoga odlučili za nenamešten stan.

Foto: ATA images

 

- Mihajlo i Marina nisu hteli da iznajme uređen stan. Oni će zajedničkim snagama sve urediti po svom ukusu. Sad im predstoji potraga za nameštajem i svim ostalim detaljima oko uređenja prostora gde će živeti u narednom periodu. Konzulat će mesečno za njihov stan da izdvoji do 5.000 franaka. NJih dvoje sledeće nedelje putuju za Cirih. Trenutno su još u Beogradu - priča izvor, pa dodaje:

- Svoj posao oko privatnog vrtića na Banovom brdu, čija je vlasnica, prepustila je svojoj rođenoj sestri. Logično, u nju ima najviše poverenja i uopšte se ne brine da će sve funkcionisati u najboljem redu, kao što je to bio slučaj - završava izvor.

Foto: ATA images

 

Posao sa kojim se Mihajlo bavi je vrlo odgovoran. On je generalni konzul Srbije u Cirihu i već izvesno vreme živi na relaciji Švajcarska-Beograd.

NJegova supruga Marina, rođena je na Ubu i od malih nogu je važila za pravu lepoticu. Marina je odrasla u prosečnoj porodici, a za privatni vrtić, čija je vlasnica, izborila se sama svojim radom.

(Kurir.rs)

BONUS GALERIJA: Slike iz doma Šabana Šaulića 1991. godine

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".