Победница "Задруге 1", Кристина Кија Коцкар на свом Инстаграм профилу поделила је слику мајице са натписом "Помогла бих ти, али..." и многе подсетила на ситуацију из прве сезоне "Задруге" када је управо такву реченицу упутила бившем супругу Слободану Радановићу: "Помогла бих ти, али ме боли к...".

Фото: Принтскрин/Инстаграм/kijakockar

 

Иако су корисници поменуте мреже прво помислили да се Коцкарева обрартила певачу, она је за "Курир" објаснила да њена објава нема никакве везе са Радановићем.

- Заиста, због оваквих повезивања, избегавала сам било шта да постављам на друштвене мреже годинама, кад је неки датум или се њему нешто догађа у животу јер увек налазе начин да нас повежу. Али и кад ћутим, чак и тад измисле!

Фото: АТА имагес

 

- Е сад мајица... Та реченица је моја и људи је врло радо користе од "Тик тока" па до конверзације у свакодневном животу.

Мада, наставак, укључује и псовку, што није похвално, зато је нема на мајици, иако мислим да је у честим ситуацијама прикладна. И никог не занима на кога се тада односило. Апсолутно нема везе са Слободаном већ са мојим смислом за хумор у тешким ситуацијама.

Фото: АТА имагес

 

Свакако постоји књига "Мој Потпис" која укључује директно Слободана и која остаје заувек. То је једина ствар.

Такође сам добила и мајицу на којој пише "Љубав твог живота", али то можете да припишете на више њих - рекла је Кија.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из мог бутика - Маја Маријана

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".