Сукоб је почео када је Зерина на свом Инстаграм профилу објавила снимак у којем Јована прича о проституцији и објашњава ко су спонзоруше и старлете, али и ко је ко на естради био деведесетих година, а ко данас.

У свом стилу водитељка је говорила на ову тему док је Зерина то све гледала на ТВ и снимала. Бивша задругарка пронашла се у овој Јованиној теми јер је на монитору поред водитељке стајала њена слика.

Зерина је затим тужила водитељку, а сада је на свом Инстаграм профилу објавила и слику првог судског позива.

Фото: Принтскрин Инстаграм/зеринооооо

 

 

 Зерина се у току драме и јавно обратила Јовани Јеремић:

- "Госпођице", односно, како сами себе називате на свом Инстаграм профилу, "кучка", познајем вас кад нисте знали шта значи депилација ногу, али буквално. Имала бих о вама да пишем доста, али бићу кратка. Јутрос сте у ударном термину, како се називате, "краљица шера", а заправо нисте, очигледно, свесни да кад одете у зоо-врт и јадни закључани мајмун који се дрпа испод пазуха је занимљив, па су га због тога и поставили на ту позицију да би на његовим вратоломијама зарадили новац, али о том - потом - почела је старлета па додала:

- Ја, Зерина Атхена Кандола, већ данас вам спремам тужбу на бар три листа А4 формата. Знате шта сте изговорили, мада сумњам јер ми изгледате као да имате памћење морске рибице. Како сте започели ову најаву: "Ах!!!" , па сте се добро провалили као школована жена изговарајући реч иншалах (ако буде Алахова воља), која није, како рекосте, турска реч, па сте нанизали на екрану телевизије Пинк, која је иначе и моја матична кућа, у свету јавних личности моју фотографију, између осталих, те ме назвали ку***м. Причам у своје име, за остале ме не занима. Даље да не бих дужила, школована Јована Јеремић, како беше, Правни факултет, ова Зерина са завршеним факултетом Политичких наука у Сарајеву, одсек комуникологија, вам поручује - срам вас било и иншалах, видимо се на суду - написала је Зерина на свом Инстаграм профилу.

БОНУС ВИДЕО:

Јована Јеремић у сузама

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".