Маја Маринковић истакла је да јој је Радомир Маринковић платио све пластичне операције јер сматра да младе девојке треба да буду атрактивне.

- Имам најбољег оца на свету! Воли ме као Бога! Сам ме је одгајао и увек ми је испуњавао све жеље. Кад треба нешто да купим, њега зовем. Купује ми веш, пиџаме, хаљине, парфеме, шминку, трепавице... Ма све! Зна коју величину гардеробе носим и какве ми се ствари свиђају, тако да имам поверење у њега да ће изабрати оно што је најбоље и најлепше - прича старлета и додаје да је Таки био заслужан и за њен стајлинг на уласку у "Задругу":

Фото: АТА имагес

 

- Одлучила сам се за дугу, затворену хаљину. Рекао ми је: "Шта си то обукла?! Треба да уђеш као звезда и да будеш атрактивна, а не као нека баба."

- Послушала сам га и пресвукла се! Таки сматра да треба да изгледам секси јер сам лепа и млада!

Маја је открила и да је искеширао и све њене посете пластичном хирургу:

- Платио ми је силиконске груди, смањење носа, увећање јагодице... Па ваљда је боље да ми отац да паре за све то него неки спонзор!

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

Таки истиче да не жали новац кад је реч о његовој мезимици.

- Маја је ушла са више од десет џакова гардеробе у ријалити. Платио сам све те хаљинице и штиклице 23.000 евра. Мора да буде најлепша и да се лепо слика пред камерама - прича Мајин отац и открива колико је пара уложио у ћеркин изглед:

- Груди, напумпао сам јој и уста и носић. Дао сам јој новац иза тетоваже. То ме је коштало око 20.000 евра. Хтела је да изгледа као светске глумице и успела је у томе! Она из „Задруге", кад не буде дисквалификована, изнесе озбиљне паре и све потроши на путовања, рођендан, момке... У кући можда остави 100 евра.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

Таки би требало да се прикључи наследници у ријалитију око Нове године. На питање да ли постоји шанса да имају жустре сваде пред камерама, одговара:

- Све је могуће! Не бих волео да има секс преда мном, за остало ћемо лако, рекао је Радомир Маринковић Таки за "Информер".

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".