Maja Marinković istakla je da joj je Radomir Marinković platio sve plastične operacije jer smatra da mlade devojke treba da budu atraktivne.

- Imam najboljeg oca na svetu! Voli me kao Boga! Sam me je odgajao i uvek mi je ispunjavao sve želje. Kad treba nešto da kupim, njega zovem. Kupuje mi veš, pidžame, haljine, parfeme, šminku, trepavice... Ma sve! Zna koju veličinu garderobe nosim i kakve mi se stvari sviđaju, tako da imam poverenje u njega da će izabrati ono što je najbolje i najlepše - priča starleta i dodaje da je Taki bio zaslužan i za njen stajling na ulasku u "Zadrugu":

Foto: ATA images

 

- Odlučila sam se za dugu, zatvorenu haljinu. Rekao mi je: "Šta si to obukla?! Treba da uđeš kao zvezda i da budeš atraktivna, a ne kao neka baba."

- Poslušala sam ga i presvukla se! Taki smatra da treba da izgledam seksi jer sam lepa i mlada!

Maja je otkrila i da je iskeširao i sve njene posete plastičnom hirurgu:

- Platio mi je silikonske grudi, smanjenje nosa, uvećanje jagodice... Pa valjda je bolje da mi otac da pare za sve to nego neki sponzor!

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga official

 

Taki ističe da ne žali novac kad je reč o njegovoj mezimici.

- Maja je ušla sa više od deset džakova garderobe u rijaliti. Platio sam sve te haljinice i štiklice 23.000 evra. Mora da bude najlepša i da se lepo slika pred kamerama - priča Majin otac i otkriva koliko je para uložio u ćerkin izgled:

- Grudi, napumpao sam joj i usta i nosić. Dao sam joj novac iza tetovaže. To me je koštalo oko 20.000 evra. Htela je da izgleda kao svetske glumice i uspela je u tome! Ona iz „Zadruge", kad ne bude diskvalifikovana, iznese ozbiljne pare i sve potroši na putovanja, rođendan, momke... U kući možda ostavi 100 evra.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

Taki bi trebalo da se priključi naslednici u rijalitiju oko Nove godine. Na pitanje da li postoji šansa da imaju žustre svade pred kamerama, odgovara:

- Sve je moguće! Ne bih voleo da ima seks preda mnom, za ostalo ćemo lako, rekao je Radomir Marinković Taki za "Informer".

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".