Неретко се у медијима спекулисало и о њеним пороцима, али и о љубавном животу. Она је у мирну луку је упловила с Алексом Тодоровићем 2014. године, а о свом супругу ретко говори. Сада је направила изузетак, па је открила детаље које јавност до сада није знала.

Фото: Д. Мишић

 

- Он је писац, он дивно пише. Тренутно пише две књиге и ради са својим студентима. Јако је вредан и покупио је све оно најбоље од овога света. Имао је среће да налети на мене и ја га подучавам тим стварима што кажем да се очима не виде. То у Америци немате ни у породици. Алекса је имао ту несрећу да је одрастао у породици где је рано изгубио родитеље. Сам је живео, финансирао се, школовао и слично мени, живот му је са стране изгледао бајковито. Али, није то све тако било за њега - рекла је у емисији "Сценирање", а онда се дотакла и теме проширења породице и истакла да је то за њу изузетно болно јер у периоду када је могла да се оствари као мајка, није имала с ким.

Фото: В.Данилов

 

- Са децом се одлично разумем. Размишљала сам да ако будем толико желела, усвојићу дете. Толико има деце којој треба љубав и која су напуштена. За мене је кључно да имаш дете са правим човеком. Да сам имала дете са особом са којом нешто не функционише, ја бих жртвовала све за то дете и била до "краја до раја" због тог детета. Не бих му урадила оно што су мени моји родитељи урадили - рекла је Беби.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".