Центра Филаделфије Монтреса Херела зауставила је полиција, а он се извукао и није платио казну помињањем српског кошаркаша и МВП-а НБА лиге Николе Јокића. 

Наиме, како се види на снимку објављеном на друштвеним мрежама, НБА кошаркаш је заустављен од стране полиције из непознатог разлога. Али, уместо казне, Херелу је постављено пар кошаркашких питања. 

На клипу се види како полицајац стоји наслоњен на службени аутомобил и, у присуству треће особе, необавезно ћаска са Херелом који је ван кадра. Полицајац га пита ко је најбољи високи играч у лиги, а центар са вишегодишњем НБА искуством истиче да је то Јокић.

- Јокић, дефинитивно. Има величину, додавања, сва та ср**а која ради. Невероватан је - одговорио је Херел знатижељном полицајцу, који му је на то одговорио да није навијач Денвера, али да је то вероватно доказ зашто је Никола МВП НБА лиге. Са тим је био сагласан и Херел. 

Фото: Профимедиа

 

Након тога уследило је ново питање, овај пут о томе у којој дворани кошаркаш не воли да игра. Херел је дао помало неочекиван одговор, јер је рекао да не воли да игра у хали свог новог тима. Поред дворане Филаделфије, поменуо је и Бостонов ТД Гарден. Како је истакао, такав одговор је искључиво због стања саме арене, а не због навијача. 

Овакав одговор наишао је на лавину коментара на друштвеним мрежама. Док једни покушавају да одбране играча тврдњама да је у у дворани Филаделфије превише хладно, други сматрају да није у реду да тако прича против свог клуба. 

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".