Centra Filadelfije Montresa Herela zaustavila je policija, a on se izvukao i nije platio kaznu pominjanjem srpskog košarkaša i MVP-a NBA lige Nikole Jokića. 

Naime, kako se vidi na snimku objavljenom na društvenim mrežama, NBA košarkaš je zaustavljen od strane policije iz nepoznatog razloga. Ali, umesto kazne, Herelu je postavljeno par košarkaških pitanja. 

Na klipu se vidi kako policajac stoji naslonjen na službeni automobil i, u prisustvu treće osobe, neobavezno ćaska sa Herelom koji je van kadra. Policajac ga pita ko je najbolji visoki igrač u ligi, a centar sa višegodišnjem NBA iskustvom ističe da je to Jokić.

- Jokić, definitivno. Ima veličinu, dodavanja, sva ta sr**a koja radi. Neverovatan je - odgovorio je Herel znatiželjnom policajcu, koji mu je na to odgovorio da nije navijač Denvera, ali da je to verovatno dokaz zašto je Nikola MVP NBA lige. Sa tim je bio saglasan i Herel. 

Foto: Profimedia

 

Nakon toga usledilo je novo pitanje, ovaj put o tome u kojoj dvorani košarkaš ne voli da igra. Herel je dao pomalo neočekivan odgovor, jer je rekao da ne voli da igra u hali svog novog tima. Pored dvorane Filadelfije, pomenuo je i Bostonov TD Garden. Kako je istakao, takav odgovor je isključivo zbog stanja same arene, a ne zbog navijača. 

Ovakav odgovor naišao je na lavinu komentara na društvenim mrežama. Dok jedni pokušavaju da odbrane igrača tvrdnjama da je u u dvorani Filadelfije previše hladno, drugi smatraju da nije u redu da tako priča protiv svog kluba. 

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".