Ових дана сви ватрено навијамо за кошаркашку репрезентацију Србије на Европском првенству, а док наши момци нижу успехе на терену и надамо се - хрле ка медаљи, хајде да видимо ко их то бодри код куће и ко им је највећа подршка.

Неки од наших репрезентативаца немају лепше половине, неки и даље уживају у чарима сингл живота и успутних односа, а неки су у срећним и дугим браковима. Па, хајде да видимо ко то од српских кошаркаша ужива у породичној идили:

Никола и Наталија Јокић

Пар је заједно још од тинејџерских дана - од 2013. године, а упознали су се преко заједничких пријатеља. Упркос томе што је са Јокићеве стране то била љубав на први поглед, сачекао је док није отворено признао лепој плавуши шта осећа.

 

 

- Допала ми се чим сам је видео, али нисам јој то одмах рекао, већ смо се дружили наредних пола године, можда и дуже. Све то време сам скривао емоције. Кад сам јој први пут рекао да ми се свиђа, нисам добио никакав одговор. Мудро је прећутала - испричао је својевремено овај НБА кошаркаш.

Ова рођена Сомборка је Јокићу највећа подршка како у каријери, тако и у животу, а редовно га прати на утакмице и бројне турнире. Иако је јасно да је пар заљубљен до ушију, они се ретко експонирају у јавности, а Наталија тек понекад на друштвеним мрежама подели заједничке фотографије. Амерички медији су ову младу даму назвали ретком природном лепотицом, која свој шарм и лепоту не дугује захватима, а такође им је занимљива и разлика у висини између Николе и Наталије - он је висок 213 центиметара, а она 173. Зато су и добили надимак "див и палчица".

Супружници су у септембру прошле године добили и ћеркицу Огњену.

Немања Недовић и Мина Милутиновић

 

 

Немања и Мина Недовић су један од најпопуларнијих парова на домаћој јавној сцени, а згодни супружници заједно су већ годинама - лепа бринета упознала је кошаркаша када је имала само 19 година. Своју љубав крунисали су браком пре две године у Италији, а овог лета направили су велико свадбено весеље у Београду.

 

 

- Тешко је наћи особу која ће да те испрати у свему што носи каријера професионалног кошаркаша и да се навикне на такав живот. Тешко је кад дођем нервозан са утакмице, често је сама јер доста путујем, али Мина има ту срећу да је посао не везује за једно место и да може да ради и буде са мном. Ја сам њу упознао кад је имала 19 година и њено прво питање је било 'Је л’ ти мораш на сваки тренинг да идеш?'. Брзо сам јој објаснио, адаптирала се и одлучила да жели да буде са мном кроз све то, с те стране је и мени све олакшано. Мислим да је та младост томе допринела, негде сам је формирао као особу - испричао је својевремено Недовић за "Мондо".

Наш коашркаш једном приликом признао је и да је био изразито љубоморан на почетку везу, али да је временом стекао поверењу у своју изабраницу:

- Сећам се прве године кад смо се упознали, био сам у Валенсији, а она је често путовала у Београд и био сам љубоморан буквално кад изађе у град. Не могу да спавам док ми се не јави да је дошла кући. Онда сам се временом искулирао јер ми је показала да немам шта да бринем. Само та година је била критична, али научили смо да имамо поверења једно у друго - искрен је Немања.

Никола Калинић и Мила Петрушић

Пар је заједно више од две године, а вешто крију свој приватни живот. Никола никада није показао своју изабраницу на друштвеним мрежама, нити говорио о њој, а ни она сама нема јавни профил. У мају ове године добили су ћеркицу.

Марко Гудурић и Александра Дујовић

 

 

Пар је заједно седам година, а стали су на луди камен прошле године, да би већ у децембру постали родитељи. Колико је пар посвећен једном другом, те да су практично нераздвојни, најбоље показују њихови Инстаграм профили - обоје често каче заједничке фотографије и бројне лепе, интимне тренутке.

Марко и Ива Јагодић-Куриџа

 

Нова зевзда српске репрезентације у дугогодишњем је и стабилном браку са лепом Ивом, а пар има и двоје деце. Ива је професор математике, бар је тако навела на свом Инстаграм профилу, а супружници се не експонирају у јавности, али Марко воли да с времена на време подели понеку фотографију која сведочи о њиховој брачној срећи.

(БлицЖена)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".