Шакира је била искрена о томе колико је живот био тежак, протеклих месеци, јер се њена веза са 35-годишњом фудбалском звездом потпуно распала. Певачица са фудбалером има два сина над којима је недавно добила пуно старатељство и то одлуком суда - деветогодишњег Милана и седмогодишњег Сашу, а сада је дала прве јавне коментаре о раскиду.

- О овоме је заиста тешко причати уживо, поготово зато што је ово је први пут да сам се осврнула на ову ситуацију у интервјуу. До сад сам само ћутала и само покушала да обрадим целу ситуацију. Ух, и да, тешко је причати о томе, посебно зато што још пролазим кроз то, и зато што сам у жижи јавности и зато што наше раздвајање није као обично раздвајање, зато је ово тешко не само мени, већ и мојој деци. Невероватно тешко - објаснила је певачица.

Фото: Профимедиа

 

Поменула је да је читавој њеној породици тешко пало константно праћење и објављивање детаљи из њеног приватног живота.

- Све у свему, тешко је. И покушала сам да сакријем ситуацију пред својом децом. Трудим се да то урадим и да их заштитим, јер то је моја мисија, број један у животу. Али онда чују ствари у школи од својих вршњака или наиђу на неке непријатне вести на мрежи, и то стварно утиче на њих... - закључила је уметница.

Породица је виђена заједно у Тарагони у Шпанији у октобру Сада већ бивши пар објавио је раскид након десетак година заједно још у јуну, иако се чинило да Шакира тада није желела да се веза заврши, а пошто је он већ у новој вези са 23-годишњом студенткињом за односе са јавношћу Кларом Чиа Марти многи су се питали како се све завршило.
Шакиру су питали како је прихватила да је њихова дугорочна веза готова, али је остала уздржана у вези нове романсе свог бившег.

- Мислим да су ти детаљи некако превише приватни да би их делили, барем у овом тренутку… све је тако сирово и ново. Могу само да кажем да сам све што сам имала уложила у тај однос и своју породицу - тужно је рекла Шакира.

Говорила је о томе да је имала "номадски живот“ пре него што су њихова деца пошла у школу, а затим да су се преселили у Барселону ради Пикеове фудбалске каријере уместо да се преселе у САД због своје музике.

Фото: Профимедиа

 

- И тако, једно од нас двоје је морало да уложи тај напор и жртвује се. Ја сам управо то урадила - ставила сам своју каријеру у други план и дошала у Шпанију да га подржим како би могао да игра фудбал и осваја титуле. То је била жртва љубави. Захваљујући томе, моја деца су добила овакву маму, а ја са њима имам невероватну конекцију која је нераскидива и која нас одржава. То је то. То је све што могу да кажем - закључила је Колумбијка.

(Дејли мејл)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".