Šakira je bila iskrena o tome koliko je život bio težak, proteklih meseci, jer se njena veza sa 35-godišnjom fudbalskom zvezdom potpuno raspala. Pevačica sa fudbalerom ima dva sina nad kojima je nedavno dobila puno starateljstvo i to odlukom suda - devetogodišnjeg Milana i sedmogodišnjeg Sašu, a sada je dala prve javne komentare o raskidu.

- O ovome je zaista teško pričati uživo, pogotovo zato što je ovo je prvi put da sam se osvrnula na ovu situaciju u intervjuu. Do sad sam samo ćutala i samo pokušala da obradim celu situaciju. Uh, i da, teško je pričati o tome, posebno zato što još prolazim kroz to, i zato što sam u žiži javnosti i zato što naše razdvajanje nije kao obično razdvajanje, zato je ovo teško ne samo meni, već i mojoj deci. Neverovatno teško - objasnila je pevačica.

Foto: Profimedia

 

Pomenula je da je čitavoj njenoj porodici teško palo konstantno praćenje i objavljivanje detalji iz njenog privatnog života.

- Sve u svemu, teško je. I pokušala sam da sakrijem situaciju pred svojom decom. Trudim se da to uradim i da ih zaštitim, jer to je moja misija, broj jedan u životu. Ali onda čuju stvari u školi od svojih vršnjaka ili naiđu na neke neprijatne vesti na mreži, i to stvarno utiče na njih... - zaključila je umetnica.

Porodica je viđena zajedno u Taragoni u Španiji u oktobru Sada već bivši par objavio je raskid nakon desetak godina zajedno još u junu, iako se činilo da Šakira tada nije želela da se veza završi, a pošto je on već u novoj vezi sa 23-godišnjom studentkinjom za odnose sa javnošću Klarom Čia Marti mnogi su se pitali kako se sve završilo.
Šakiru su pitali kako je prihvatila da je njihova dugoročna veza gotova, ali je ostala uzdržana u vezi nove romanse svog bivšeg.

- Mislim da su ti detalji nekako previše privatni da bi ih delili, barem u ovom trenutku… sve je tako sirovo i novo. Mogu samo da kažem da sam sve što sam imala uložila u taj odnos i svoju porodicu - tužno je rekla Šakira.

Govorila je o tome da je imala "nomadski život“ pre nego što su njihova deca pošla u školu, a zatim da su se preselili u Barselonu radi Pikeove fudbalske karijere umesto da se presele u SAD zbog svoje muzike.

Foto: Profimedia

 

- I tako, jedno od nas dvoje je moralo da uloži taj napor i žrtvuje se. Ja sam upravo to uradila - stavila sam svoju karijeru u drugi plan i došala u Španiju da ga podržim kako bi mogao da igra fudbal i osvaja titule. To je bila žrtva ljubavi. Zahvaljujući tome, moja deca su dobila ovakvu mamu, a ja sa njima imam neverovatnu konekciju koja je neraskidiva i koja nas održava. To je to. To je sve što mogu da kažem - zaključila je Kolumbijka.

(Dejli mejl)

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".