Мајка Александре Пријовић, често привлачи пажњу јавности, како због свог изгледа и живота, тако и због популарности своје ћерке. Александрина мајка Борка наводно је преотела дечка мами њене колегинице што је био разлог да Андреана прекине контакт са Александром Пријовић.

- Андреанина мама, баш као и Борка, има стан у Бечу, а Александра је раније стално долазила код њих, чак је умела и да преспава ту кад има наступе и гледала је Соњу као другу мајку. Соња ради у Бечу и увек се радовала када њена ћерка и Александра долазе код ње и волела је што се друже - испричао је својевремено добро обавештен извор из Беча.

Како извор наводи прве свађе некадашњих добрих другарица кренуле су због Андреанине љубоморе.

- Прве свађе кренуле су због љубоморе Андреане, која је сматрала да њена мајка превише пажње и ствари поклања Александри, па је због ње често умела да се посвађа са мајком. Али пријатељство се окончало када је Александрина мама Борка ушла у везу са дугогодишњим Соњиним дечком. Тачније, умешала је прсте и преотела га. Тада су и певачице прекинуле сваки контакт - закључио је извор.

Подсетимо, Борка се од Александриног оца развела, још док је она била девојчица, а на друштвеним мрежама је показала како ужива у вези са колегом Фахрудином Буљубашићем. Ова романса наводно траје већ неколико година.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".

(Свет)