Кад је пре петнаестак година у једном од ретких интервјуа у ком је говорио и на теме из приватног живота открио како је супругу Мају после само две недеље познанства одвео пред породичну кућу у банатском селу Баранда, Драган Бјелогрлић је знао да ће њихова љубавна прича трајати заувек. И није се преварио. Пошто су у фебруару путовањем у Мајами обележили двадесет пету годишњицу брака, глумачки ветеран и редитељ који обећава и његова супруга појавили су се заједно у јавности на премијери представе “Широка земља”.

Фото: АТА имагес

 

 

Како дозира своје присуство у јавности, свако Мајино појављивање на неком престоничком догађају изазива велику пажњу. Тако је било и овог пута. Разлог њеног доласка у Југословенско драмско позориште је подршка сину Алексеју, који је, иако још студент, имао прву велику премијеру на сцени којом су пре њега корачали и публику заводили, између осталих, Љуба Тадић, Стево Жигон, Бранко Плеша, Миша Јанкетић и Никола Симић.


Пуна плућа кошаве

Ни талентованог сина Алексеја као ни прелепе и препаметне кћерке Мије не би било да Драган није храбро, али хазардерски играо на све или ништа кад је упознао дугоногу манекенку и студенткињу Филолошког факултета у Београду Мају Банићевић. После узбудљивог београдског ноћног провода, у праскозорје, глумац је одвезао Мају до Баранде. Стали су испод дрвета и он је, показујући јој кућу и велико двориште, рекао: “Пробај све ово да обухватиш једним погледом. Ако будеш паметна, овде ће расти твоја деца.”

Фото: Архив Новости

 

 

Маја је одабрала. Сада се презива Бјелогрлић и има двоје дивне деце с великим српским глумцем и редитељем. Иако се помно прате сваки њихов корак и објава на друштвеним мрежама, успели су да сачувају своју приватност од олуја тривијалности и таблоидности. Најснажнија су и најгласнија подршка деци и допустили су Мији и Алексеју да сами изаберу свој пут, што понекад није лако ако се одраста поред родитеља чији рад прави велику сенку. Вероватно и данас у Баранди, на породичном имању Бјелогрлића, Маја и Драган шетају босоноги по трави присећајући се првих заједничких јутара у банатској равници испуњеној свеприсутном кошавом.

Велике љубави се, осим трајањем, показују подршком једнако у успеху и кризи. А Маја је, дискретно и постојано, била уз Драгана свих двадесет пет година.

(Стил)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".