Певачица Индира Арадиновић Инди је последњих годину дана доживела праву физичку, а како каже, и психичку трансформацију.

- Морам признати да је ова трансформација кроз килограме утицала и на моју психу. Имам ситуације када ми се неке ствари избришу из сећања. Мислим да сам доста бољи човек постала и порадила на себи. Физички, а и психички сам се доста променила, а тек ћу - започела је Индира.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by I N D Y (@indy_ara_indira)

 

- Прошла година је била тешка за мене, била сам личност године са тим последицама. Ми нисмо узнапредовали за такву врсту операција, тек ћемо - прича Инди.

Осврнула се и ја своју борбу за живот након операције желуца, и открила да је ситуација била озбиљнија него што било ко може да замисли:

- Било је много страшно, ја сам то тек по изласку из болнице сазнала. По изразима лица сам видела да је страшно и ништа ми није било јасно. Борила сам се за живот и надала се да ћу преживети. Никад ја нисам имала превише килограма, по природи ми приличи неких 55 килограма, а сада имам и мање. Деси се да ми некад падне имунитет, али ја то одмах надоместим својим инфузијама коктелским и идем даље - рекла је певачица.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by I N D Y (@indy_ara_indira)

 

- Променила сам се, али не превише. Оно најбоље сам оставила код себе, мислим да сам само добила оно што заслужујем. Одлучила сам да се људима који ме прате одужим неким великим хитом. Ја сам била срећна што су ме прихватили и са вишком килограма, али ја нисам била срећна, желела сам промену - открива певачица.
Овом приликом проговорила је и о рођеној сестри Едити Арадиновић, па открила колико су заправо сличне.

- Едита је млађа верзија мене. Важно ми је кад ми каже ''Јао, па ми нисмо толико различите''. Сестре смо побогу, не можемо бити толико различите, али опет јесмо - каже Арадиновићева.

Открила је и да је недавно окончала везу, те да више није заљубљена.

- Наравно, мени само није јасно што се то још увек не дешава. Заљубљена нисам, била сам, то је прошло. У том моменту сам била срећна, али ако човек није срећан однос аутоматски треба да се прекине. Жена може да буде срећна и сама, а када није срећна у односу треба да напусти везу - каже певачица.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by I N D Y (@indy_ara_indira)

 

- Жене ме углавном не воле, али јаке и остварене ме воле. Тешко је наћи квалитетну особу за проводити време. Смета им мој став, то што знам шта хоћу, шта нећу. Последњи партнер је манипулисао мојим емоцијама, само сам изгубила време. Нема компромиса у љубави, или се деси или се не деси, ја сам све дала. Никада нисам опраштала превару, тачније нисам ни била преварена да ја знам - закључила је Инди у емисији ''Премијера - Викенд специјала''.

(Еспресо)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".