Majka Aleksandre Prijović, često privlači pažnju javnosti, kako zbog svog izgleda i života, tako i zbog popularnosti svoje ćerke. Aleksandrina majka Borka navodno je preotela dečka mami njene koleginice što je bio razlog da Andreana prekine kontakt sa Aleksandrom Prijović.

- Andreanina mama, baš kao i Borka, ima stan u Beču, a Aleksandra je ranije stalno dolazila kod njih, čak je umela i da prespava tu kad ima nastupe i gledala je Sonju kao drugu majku. Sonja radi u Beču i uvek se radovala kada njena ćerka i Aleksandra dolaze kod nje i volela je što se druže - ispričao je svojevremeno dobro obavešten izvor iz Beča.

Kako izvor navodi prve svađe nekadašnjih dobrih drugarica krenule su zbog Andreanine ljubomore.

- Prve svađe krenule su zbog ljubomore Andreane, koja je smatrala da njena majka previše pažnje i stvari poklanja Aleksandri, pa je zbog nje često umela da se posvađa sa majkom. Ali prijateljstvo se okončalo kada je Aleksandrina mama Borka ušla u vezu sa dugogodišnjim Sonjinim dečkom. Tačnije, umešala je prste i preotela ga. Tada su i pevačice prekinule svaki kontakt - zaključio je izvor.

Podsetimo, Borka se od Aleksandrinog oca razvela, još dok je ona bila devojčica, a na društvenim mrežama je pokazala kako uživa u vezi sa kolegom Fahrudinom Buljubašićem. Ova romansa navodno traje već nekoliko godina.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".

(Svet)