Дужи низ година водитељка Бранка Невистић се не експонира у јавности, а након удаје за бизнисмена Бранислава потпуно се посветила породичном животу.

 

 

Бранку је јавност упознала први пут на БК ТВ 1995. године, а када се угасила ова телевизија на позив Александра Тијанића почиње да води “Дневник 2” на РТС. Каријера креће узлазном путањом, те добија могућност да води бројне телевизијске пројекте, али и да мења телевизијске куће. Зато је са Јавног сервиса прешла на телевизију Пинк, а потом водила вести “Прве” телевизије. Већ више од десет година Бранка не поздравља гледаоце, те су се многи питали како данас изгледа њен живот.

 

 

Бранка и Бранислав Грујић су одлучили да се венчају пре седам година у Венецији. Венчање је било као из бајке, бар су тако говорили они који су присуствовали том венчању. Браниславу је ово трећи брак, за разлику од Бранке која ј е у четрдесетим први пу стала пре олтар

Иначе, пре Бранислава водитељка је била у невенчаној заједници са Момчилом Лаврнићем, који је тренутно у браку са певачицом Аном Станић, са којим је 2001. године добила сина Луку. И Бранислав из претходног брака такође има сина.

 

 

Бранислав је председник једне грађевинске компаније из Женеве, која послује и у Србији, Русији, Швајцарској, Италији и Белгији. Поред тога, међу власницима је још пет предузећа.

Бранка више не носи девојачко презиме, већ поносно носи мужево. У њихову животу бајко можете завирити на друштвеним мрежама.  

 

 

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Емина Јаховић у различитим издањима