Duži niz godina voditeljka Branka Nevistić se ne eksponira u javnosti, a nakon udaje za biznismena Branislava potpuno se posvetila porodičnom životu.

 

 

Branku je javnost upoznala prvi put na BK TV 1995. godine, a kada se ugasila ova televizija na poziv Aleksandra Tijanića počinje da vodi “Dnevnik 2” na RTS. Karijera kreće uzlaznom putanjom, te dobija mogućnost da vodi brojne televizijske projekte, ali i da menja televizijske kuće. Zato je sa Javnog servisa prešla na televiziju Pink, a potom vodila vesti “Prve” televizije. Već više od deset godina Branka ne pozdravlja gledaoce, te su se mnogi pitali kako danas izgleda njen život.

 

 

Branka i Branislav Grujić su odlučili da se venčaju pre sedam godina u Veneciji. Venčanje je bilo kao iz bajke, bar su tako govorili oni koji su prisustvovali tom venčanju. Branislavu je ovo treći brak, za razliku od Branke koja j e u četrdesetim prvi pu stala pre oltar

Inače, pre Branislava voditeljka je bila u nevenčanoj zajednici sa Momčilom Lavrnićem, koji je trenutno u braku sa pevačicom Anom Stanić, sa kojim je 2001. godine dobila sina Luku. I Branislav iz prethodnog braka takođe ima sina.

 

 

Branislav je predsednik jedne građevinske kompanije iz Ženeve, koja posluje i u Srbiji, Rusiji, Švajcarskoj, Italiji i Belgiji. Pored toga, među vlasnicima je još pet preduzeća.

Branka više ne nosi devojačko prezime, već ponosno nosi muževo. U njihovu životu bajko možete zaviriti na društvenim mrežama.  

 

 

BONUS GALERIJA: Emina Jahović u različitim izdanjima