После недавног инцидента у ком је певачица Северина Вучковић наводно напала сестру Маријану Вучковић Поповић, бизнисмен Милан Поповић, открио је у каквом је односу са мајком свог детета, као и са њеним бившим мужем Игором Којићем, те њеном сестром Маријаном.

Северинин ПР тим рекао је да она не жели да коментарише ту ситуацију, док је Милан искрено говорио о свим детаљима.

Фото: Јутјуб принтскрин/Јутарњи Програм ТВ Хаппy, Фото: Јутјуб принтскрин/Глориа Глам

 

 

Спомиње да је проблем сукооба имовинско-правне природе?

- С обзиром на Маријанин интервју који је дала за 24сата, и за који ни ја пре нисам знао, изгледа да се не ради о имовинско-правном конфликту, већ је сукоб настао кад је Маријана лајковала мој интервју који сам дао на Хаппy телевизији у Србији почетком године. Због те иконице с палцем горе Маријана је добила претње од Северине, да ће јој поломити палац и да ће је убити кад је види. Те претње је послала поруком, што је Маријана пријавила Државном тужилаштву Републике Хрватске и загребачкој полицији. Колико сам схватио од Маријане, недавно инцидент у Сплиту је започео јер је Северина код баке улетела у стан усред ноћи, око један сат ујутру и бацила се на сестру Маријану држећи оштар предмет у руци којим је повредила Маријанин палац који је почео да крвари. Дакле, Северина је остварила претњу, уосталом, као што увек оствари своје претње. Кад се прети да ће вас пријавити или прозвати у медијима, то и направи. Зато је се цео систем боји, нашим списом не желе да се баве представници тог истог система и само гледају како да заштите своје стражњице. И то је један од главних проблема који имам. Зашто наш спор траје оволико дуго? Нико не жели њиме да се бави. Да не буду прозвани и јавно злостављани од Северине и њене ПР машине која је прати - каже Поповић за Сторy.хр.

Писало се да је Милан наводно платио Маријани да изазове овај инцидент, како би се нарушио Северинин углед.

- Категорички одбијам ову инсинуацију. Маријани нисам никада давао новац или поклоне. Она је тетка мог сина ког је често чувала и на томе сам јој захвалан. То је искључив разлог наше комуникације и повезаности.

 

 

- Није Маријана направила инцидент. Северина је та која је банула усред ноћи и пробудила Маријану. Прва Северина изјава била је да је Маријана њу напала, да је она била код мајке у стану. Али десило се управо супротно. Северина је банула у један сат ујутру у стан њихове мајке и напала Маријану која је спавала. С обзиром на мој интервју на Хаппy ТВ, знам да генеза поменутог сукоба није имовинско-правни однос. Знам поуздано да Северина и бака редовно причају лоше о мени.

Како тврди Поповић, Северина није онаква каквом се преставља у јавности.

- Ко њу познаје? Људи је познају само из медија. То што прича за медије нема везе с тим каква је она заправо. Уосталом, то што прича за медије долази од њеног ПР тима, а не од ње саме. Већ сам говорио да имате две Северине, медијску. и ону другу, праву Северину. Откад сам почео да се дружим са Игором Којићем и да са њим делим искуства, добио сам додатну потврду свега о чему он говори.

- Игора сам видео два пута у животу, пре него што смо се баш упознали, и према њему нисам могао да створим никакав анимозитет. Није ми представљао конкуренцију, неког противника, претњу. Ниједна није била јер се, на пример, Игор погрешно паркирао. Многи коментаришу и питају у вези случаја паљења свеће. Постоји разлог зашто је то урадио. Опростио сам му јер није знао шта ради у том тренутку, заправо био је присиљен да то уради.

 

 

Игор и Милан су се дружили овог лета на вашем броду, а како каже њих двојица нису два остављена лузера како их називају.

- Истина је другачија. Нити смо лузери, нити смо остављени. Ово је заправо прича о Северинином страху од остављања. Уосталом, покушајте овако као ја са вама да разговарате са Северином. Нећете успети. Јер она сада стално мора да жонглира између манипулација, лажи и истине, а осим мене, сада постоје и други људи који могу и спремни су да сведоче о истини.

Открио је због чега он и Северина годинама ратују.

- Ви не познајете праву Северину. Велики део јавности је манипулисан објавама Северининог ПР тима. Одговорно тврдим да су већина њихових објава конструкције које креирају Северинин имиџ у јавности, а које немају подлоге у стварном животу. Данас сам дао неколико примера тих манипулација, а има их безброј. Она, нажалост, није самостална особа и по мени, њој самој је потребан старатељ. Улогу тог старатеља у овом тренутку има њен ПР тим који предводе Томица Петровић и Зинка Брадић, који за Северину наводно доносе све животно важне одлуке и креирају њен живот од А до Ш. Као што рекох, примера је безброј и о томе сам много сазнао из разговора са Игором Којићем.

БОНУС ВИДЕО:

Јована Јеремић у сузама

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".