Сукоб између Северине и њене сестре Маријане Поповић привукао је огромну медијску пажњу што се наставило и са односом Игора Којића и Милана Поповића, бивших Северининих мужева. 

Поповић је навео да је захвалан што је током његовог одсуства био главна фигура у животу Северининог и његовог сина Александра: 

- Ја сам прочитао из ових медија који активно промовишу Северину и који активно нападају мене, да смо Игор и ја били непријатељи и да смо се сад одједном помирили. Игор Којић и ја никад нисмо били непријатељи. Нити смо били супарници, нити смо били конкуренција један другом. Значи, живот је тако хтео да је Игор Којић био тај који је највише времена проводио са нашим сином - рекао је Милан за дневно.хр, па додао:

Фото: А. Станковић

 

 - Ја нисам могао да проводим више времена са сином јер сам био ограничен судском пресудом, Северина због својих обавеза, тако да је практично сва обавеза над дететом пала на Игора Којића. Лудо би било да ја од таквог човека правим себи непријатеља. То што је Игор направио с то свећом, с обзиром на то да сада знам целу ситуацију, његов став и његово искуство, његов доживљај односа са Северином, не замерам му ни мало за ту свећу јер ми је потпуно јасно шта се догодило и мислим да је и њему јасно. Колико је њему жао за то што се догодило, толико је и мени жао да је морао тако нешто направити.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Бошко Јаковљевић - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".