У медијима је као бомба одјекнула вест када су бивши партнери Северине Вучковић, Милан Поповић и Игор Којић на Инстаграму објавили заједничку фотографију.

 

 

Како сазнају хрватски медији, бивши Северинини партнери су више од недељу дана провели заједно на броду - купали се по скривеним увалама, проводили се, ронили... Друштво им је правио и згодни хрватски модел који је фотографије њиховог дружења на броду и припрема за роњење објавио на свом Инстаграм профилу и тиме додатно потврдио блиско пријатељство Северининих бивших.

Док су проводили активни одмор, они су се искрцали једне вечери на Хвар и посетили ноћни клуб, где су остали до јутра. У јутарњим сатима вратили су се на брод и отпловили даље.

Подсетимо, осим фотографије са Миланом кој је Игор објавио, уследила је још једна објава на Инстаграму на којој су заједно, као и Поповићеви синови, на којој је и његов малолетни син којег је добио из брака са Северином.

- Свако ко је Александрова породица и моја је, и свако ко је моја породица и Александрова је. Истина, фали једна пузла за комплетну слику, ал' наћићемо је догодине у пуном сјају - написао је Којић у оквиру ове своје објаве на Инстаграму, коју је убрзо обрисао.

(далматинскипортал.хр)

БОНУС ВИДЕО:

Карлеуша ломи тањире у ресторану

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".