Ханад Џехверовић упознао је супругу Лејлу сасвим случајно, а ипак је био уверен да је она та која ће му родити дете и остати са њим до краја живота упркос проблемима и његовој певачкој каријери која доноси гласине. 

Певач је најемотивнијим речима уз фотографију са венчања, на којој се заљубљено држе за руке, честитао трећу по реду годишњицу брака.

- Тако дођосмо ево данас до броја три! Баш као на овој слици, пре тачно три године узели смо једно друго за руку и кренули у заједницку ''борбу'' са животом. Три године пуне љубави, среће, оних најлепших тренутака које двоје људи могу да имају. Рећи ћу вам само једно, свима вам од срца желим да једног дана пронађете "једну Лејлу" у свом животу. Срећна нам годишњица љубави, волим те - поручио је Ханад, што је разнежило његове пратиоце на Инстаграму који су им пожелели још много година среће и љубави у заједничком животу.

Лејла Џехверовић и Ханад су своју љубав крунисали 14. септембра 2019. године. Према његовим речим брак му је права бајка. 

 

 

- Људи су ми говорили да ћу кад будем спреман за женидбу знати ко је она права, а ја сам се чудио како. И стварно када сам отишао на први дејт са Лејлом, ја сам знао одмах да ће ми бити жена, како, не знам ни сам. То је изашло из срца и никад се није променило, никад нисам посумњао у то. Имам осећај који ме никад не превари, ретко се појави, али кад дође, не пролази - рекао је недавно и открио чиме ју је освојио  на првом састанку.

- Мислим да сам је освојио са тим што сам био отворен као књига. Рекао сам јој какав је мој посао, да ћу вероватно бити одсутан у многим битним тренуцима, можда ће се порађати, а ја нећу бити ту. Говорио сам јој шта се прича о мени, какав сам ја и рекао јој да иде кући и да размисли да ли је спремна да поднесе све, а ја сам јој обећао да ћу бити најбољи муж на свету. Сутра смо се нашли и рекла да је размислила и да све иде, тако је и данас - испричао је Ханад у животној исповести 

(Грандонлине)

БОНУС ВИДЕО: 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".