Шоу "Никад није касно" добио је наводно ударни термин на Првој телевизији. Пројекат Жике Јакшића увелико се снима, а нова сезона на малим екранима почиње у суботу, у термину који је "до јуче" био резервисан за "Звезде Гранда", пише Објектив.

Све ово наводно је пољуљало односе између Саше Поповића и Жике Јакшића.

Фото: АТА имагес

 

- Саша је ионако нервозан што снимање још није почело, а договора о наставку емитовања још увек нема. Сарадници га последњих дана зову и питају када ће наставити са радом, а из такта га је додатно избацило сазнање да ће у његовом термину бити емитован шоу. Преузимање ударног термина Сале доживљава као да му је Жика забо нож у леђа - каже извор близак "Гранд продукцији".

Фото: В. Данилов

 

Да односи на релацији Поповић-Јакшић нису на завидном нивоу, познато је одраније. Жика, који је још од 2003. године био један од продуцената и главних уредника емисије "Звезде Гранда" и по чијој је идеји "Гранд" и направио читав шоу, разишао се у пословним размишљањима са тадашњим власницима продукције, Сашом и Бреном још 2014. године.

Будући да "Звезде Гранда" ове године нису почеле да се емитују почетком септембра као раније, у медијима је почело да се спекулише и да је могуће и да се такмичење са Прве врати на Пинк.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Андрија Јакшић - син Жике Јакшића

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".