Певачица је снимила низ хитова, а овај пут је одлучила да укрсти глас са ''Звездом Гранда'' Ненадом Дмитрићем Нецонијем коме је ментор био Ђорђе Давид. Дмитрић је добијао све похвале од жирија. 

У реализацији ове идеје Ненаду је помогао њихов заједнички менаџер, а песму и спот ''Ја све, ти не'' можете чути и видети на Јутјубу.

Фото: АТА имагес

 

- Ова дуетска песма носи једну лепу енергију с обзиром на то да ја још увек нисам певала овакав музички жанр, па је цео пројекат за мене био изазов. Нецоне је ову песму донео баш на леп начин и чим сам је чула пожелела сам да будем део ње - рекла је Анабела о новом дуету и нескромно додала:

- До сада је свака моја дуетска песма добро прошла и надам се да нећу прекинути тај низ.

Дмитрић се једном појавио на такмичењу обријаних ногу по наговору свог ментора: 

- Обзиром на то да је Анабела дуго на јавној сцени и да има богату дискографију импонује ми што сам снимио овај дует са њом, она је прави професионалац и пресрећан сам што је дошло до сарадње - каже Нецоне и додаје:

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Звезде Гранда

 

- Анабела и ја много наступамо заједно, енергије су нам се поклопиле, а песма нам се допала на прво слушање и сигурни смо да ће се допасти и публици, јер је скроз другачија од свега што се сада пласира. Музици смо вратили неки стари вајб - закључио је Ненад.

(Ало)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Дара Бубамара - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".