Некадашња водитељка Јелена Жежељ већ дуго не живи у Србији, а на друштвеним мрежама тек с времена на време подели по неки детаљ.

Приликом уласка у кућу "Великог брата" Јелена је изјавила:

- Заслужујем да учествујем у “Великом Брату” баш због себе саме, због мојих особина, због тога што сам лепа, паметна, згодна, образована особа, и што је најбитније нормална уз понеку ману која ме чини другачијом од других.

Фото: Јутјуб принтскрин/nszmduu

 

 

Враћа се у жижу јавности када улази у “Велики брат: ВИП Алл Старс”. Пред камерама и читавом Србијом је истицала да никада није спавала са мушкарцем. По напуштању ријалитија започиње везу са Игором Којићем, међутим, само неколико дана после сазнања да су у љубавном односу, светлост дана угледало је њен интиман снимак на којем задовољава јавности непознатог мушкарца, као и експлицитне фотографије. Јелена је демантовала да је она на спорним фотографијама, а син Драгана Којића Кебе ју је потом оставио.

- Кад смо раскинули, Игор ме је много разочарао и нисмо били у контакту. Он је био моја прва права љубав. Иначе, били смо врло добри пријатељи и стварно нисмо размишљали о томе да уђемо у везу. Све се догодило спонтано. Можда се помиримо - рекла је својевремено Јелена.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic)

 

Ипак, нису се помирили, а бивша учесница ријалитија је убрзо почела да ради на телевизији.

- Поносна сам на своју биографију. Сматрам да је сваки корак који сам прешла подједнако заслужан за то што сам данас ту где јесам. Упорност, рад и образовање су кључни фактори мог успеха. Никада ме није било срамота да питам када нешто не знам, одлазила сам редовно на часове дикције, учила од правих професионалаца и резултати нису могли да изостану - рекла је једном приликом Јелена, која се након учешћа у ријалитију запослила као водитељка на ТВ "Прва", где је најпре радила емисију "Тачно 1", а затим "Ексклузив". Годину дана након ангажмана на ТВ, даје отказ и одлази у Америку.

Фото: Инстаграм принтскрин/gospodja_selezan

 

 

Удаје се 2014. године за Немању Сележана, финансијског саветника, председника удружења окупљеног око Српске православне цркве у Сан Дијегу и члана управног одбора "Саинт Катхерин колеџа". Венчали су се у Лас Вегасу, а у септембру 2015. године добили су прво дете, сина Стефана. У 2018. Години добили су ћерку. Од када је напустила родну земљу, Јелена се потпуно повукла из јавног живота и посветила породици са којом живи у Сан Дијегу.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Драгане Косјерине

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".