Будући да ће Лука Јовић наредне две године играти за Фиорентину, он, његова изабраница Софија Милошевић и њихови наследници Алексеј и Теодор недавно су се преселили у Италију. Манекенка каже да јој честе селидбе не сметају, напротив.

"Не, пријају ми. Његов посао је такав да имамо прилику да путујемо свуда по свету. То су лепа места за живот. Не смета ми да се селим, јер је мој живот у коферима од 15. године и живела сам свуда. Једино што сад, с обзиром на двоје деце, све постаје компликованије", рекла је Софија. 

Фото: Инстаграм принтскрин/sofijamilo

 

Иако воли да завири у сваки кутак Европе, али и света, Софија признаје да јој много недостаје родни Београд и да би волела да, када Лука заврши каријеру, њихов дом буде управо српска престоница.

"Кад год сам у Београду, гледам да украдем који дан и останем дуже од планираног. Толико волим Београд, енергију нашег града, а и људе.
Волим што код нас може да се једе било кад, шта год пожелиш. Овде у Италији не можеш тако. До пола три шта си ручао, ручао си, јер онда до пола осам не можеш ништа да једеш. Нама све ради у било које доба дана. Наша брза храна је најбоља на свету. Тако да ми, изгледа, највише недостаје храна. Зато сам сад, кад сам била на неколико дана у Београду, нон-стоп јела ћевапе и нисам могла да се задовољим", испричала је манекенка, по чијем изгледу се не види да воли брзу храну.

Фото: АТА имагес

 

"Ја нисам у потпуности задовољна својим изгледом, треба још да се тренира. Кад смо на одмору, стално тренирамо заједно, али генерално Лука има много обавеза. Има два тренера с којима ради приватно, ван терена и ван онога што има као обавезу у клубу, па сигурно не бих могла да испратим његов ритам", објаснила је она.

Фото: АТА имагес

 

Иако фудбалер има густ распоред тренинга и утакмица, породица успева да заједно проведе драгоцене тренутке у којима сви максимално уживају.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/sofijamilo

 

"Ми смо стално заједно кад Лука нема обавезе у клубу. Напорно је јер сваке недеље је неки нови стрес. Стрес је ако не игра, стрес је ако уђе у игру, али не одигра како би желео. Лепо је кад се постигне успех, али нови дан доноси нову глад за новим успесима и све креће из почетка. Адреналин ради стално, стресно је, али мени је и занимљиво. Луки сам посебно захвална на томе што не доноси посао кући. Више сам ја та која потенцира да причамо о утакмици. Он не воли да ми преноси нервозу, нити да се види ако је он нервозан. Психички је јак, прибран и све чува у себи", закључила је манекенка.

Лука Јовић, подсетимо, има и најстаријег сина Давида којег је добио из везе са бившом партнерком Анђелом Маниташевић, а Софија је недавно открила да фудбалер прижељкује да има четворо деце.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".