Певачицу је, како каже извор, након наступа у Чикагу запросио један бизнисмен који је власник фирме за транспорт, а такву специфчну ситуацију певачица ће сигурно дуго памтити.

- Ово је први пут да Наташа наступа у Америци, за све наступе се карте распродају у рекордном року, клубови су пуни, а газде презадовољне зарадом. Тамо живи доста људи са простора бивше Југославије који су жељни домаће музике, а Ната је позната по добром гласу, али и по одличној атмосфери коју прави на својим наступима - рекао је извор, који је потом открио како јачи пол реагује на малу плаву.

Фото: АТА имагес

 

- Мушкарци су одлепили за Наташом. Сви јој се удварају, покушавају на све начине да остваре контакт са њом и да је упознају. На наступима јој шаљу пића како би је импресионирали, али она се само љубазно насмеје и каже конобару да се захвали, али да она не прихвата пића од гостију. Један господин је био толико одушевљен њом да ју је запросио - шокирао је извор, и открио ко је нови просац Беквалчеве.

- Реч је о Србину који деценијама живи у Чикагу, тамо је одрастао. Власник је фирме за транспорт и има на десетине камиона у свом власништву. Изузетно је имућан и успешан у послу којим се бави. Он је на једном наступу успео да приђе Наташи и тада ју је питао да се уда за њега - објаснио је саговорник, па открио како је певачица реаговала на брачну понуду.

Фото: АТА имагес

 

- Наташа је почела да се смеје и у свом фазону му је одговорила како је њој бракова доста и да нема намеру да се поново на исти начин зезне. Схватила је то као шалу и није томе придавала значаја иако је он касније својим пријатељима рекао да је био озбиљан када ју је запросио - додаје извор.

(Ало)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из албума Соње Митровић Хани

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".