Певачица Сека Алексић искрено је говорила о томе како су јој колеге замериле јер воли природу и због тога што живи на селу: 

- Људи са естраде су ме исмевали и говорили да живим на њиви. Много тога ружног су писали по друштвеним мрежама и коментарисали ми иза леђа. Нисам реаговала. Нисам ни осећала потребу, радила сам оно што сам желела и чекала да их време демантује. Изабрала сам да живим на селу, не волим гужву и град, већ природу и зато ме ничији коментари нису дотицали. Сада, када се догодила пандемија корона вируса сви су плакали за истом том њивом, браздом оранице на којој би само ставили столицу и побегли из окова градског бетона, каже Сека и додаје:

 

Сека сматра да је прави благослов имати свој кутак у природи: 

- Ко год може, треба да има викендицу јер је време да се вратимо природи и селу. Нисам једина позната личност која живи овако и која воли да ради у башти. Мене испуњава да сама окречим кућицу за псе, док Вељко фарба ограду. Волим са скувам ручак за своју породицу, да из своје баште уберем плод и испржим јаје синовима од кока које сами узгајамо. Да се разумемо, имам довољно новца да ангажујем људе да све то раде уместо мене, али то није поента - објашњава Сека која воли да шета боса по трави која је беспрекорно покошена, да залива цвеће и ужива у променама које носи свако годишње доба.

- Радујем се у пролеће када се природа буди и све озелени, онда у лето када се малишани купају у базену, а увече пијем вино и гледам у свице. Волим јесен, када лишће добија све боје и зиму када у свом дворишту правимо Снешка, а санкамо се на оближњој ливади. Зато је битна конекција свих нас са природом, али и одговорност да је сачувамо.

Заједно са супругом се труди да ту исту љубав пренесе на наследнике: 

- Вељку и мени је важно да наша деца израсту у физички и духовно здраве људе, чиме ће се бавити апсолутно се не бавимо. Пратићемо њихове жеље.

 

Син Јаков пошао је у школу, тако да осим зимнице кућа мирише и на уџбенике: 

- Полако се сви навикавамо, ја сам имала огромну трему. Озбиљно је схватио школу и сваког дана слушамо приче из клупе. Ту се буде успомене и на наше прве ђачке дане. 

(Блиц)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Завирите у луксузну вилу Секе Алексић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".