Ћерки певачице Гоце Божиновске долазак у главни град из Краљева, где је одрасла уз баку, за њу је био стресан.

Ипак, селидба се и те како исплатила. Већ након неколико појављивања у "Звездама Гранда" 2011. године, публика ју је заволела.

Она је сада на Инстаграм објавила никад виђену фотографију из млађих дана, када је похађала основну школу и ставила кратак опис: "Једна стара сличица из основне школе."

Фото: Инстаграм принтскрин/jelenavuckovic1

 

 

У питању је певачица Јелена Вучковић о којој се и те како причало.

О њеном природном попрсју причали су сви, па чак и она у више наврата.

- Имам велики страх од естетских операција и никада се не бих усудила да одем под нож и да ставим силиконе. Имам природно велике груди и пре бих смањила него што бих повећала - причала је својевремено она.

Иначе, Јелена је дете родитеља из света музике. Њен отац је композитор Раде Вучковић, са којим је Гоца затруднела још у средњој школи и не слутећи тада да он увелико има породицу. Певачица је открила у јавности да није знала за двоструки живот тадашњег дечка, због тога је чим се породила ћерку оставила код мајке у Краљеву.

Фото: Инстаграм принтскрин/jelenavuckovic1

 

 

Гоца је тада, без обзира на околности, наставила да пева по кафанама и гради каријеру док је Јелена одрастала далеко од ње. Гоца се касније удала за Зорана Шијана, са којим је добила двоје деце. Са Јеленом је постала нераздвојна када су постале колегинице.

Јелена се 2016. године тајно удала за дугогодишњег дечка Александра Софронића. Убрзо након што се појавила ова вест, њена мама Гоца Божиновска ју је демантовала. Међутим, зет је убрзо демантовао ташту и потврдио писања медија.

- Наравно да смо венчани. То је нешто између њих две, не знам шта бих вам рекао. Можда је Гоца тако реаговала јер је мислила да је то приватна ствар - рекао је тада Софронић.

Убрзо је мајчину изјаву да је Јелена измислила венчање демантовала и млада.

- Ништа ја нисам измислила и зар је данас ружно ако се неко уда?! Ко да је ово битна ствар. Па, нисам прва која се удала, ужас! Па ја да желим бити у новинама, била бих сваки дан, ал’ бих барем измислила нешто скандалозно. Има ме у медијима таман колико треба, не треба ми више. Људи који воле моје песме и долазе на моје наступе, они су ми најбитнији, а има их много - написала је тада она на Фејсбуку.

Фото: Инстаграм принтскрин/jelenavuckovic1

 

 

Брак је учинио да се Јелена повуче из јавности, а развод да потпуно нестане. Иако, судећи по снимцима на друштвеним мрежама има тезге, она се не може видети у емисијама или новинама. Сви су мислили да ју је ушушкао живот у Ваљеву где је живела две и по године, али се ни после развода ништа није променило. Приче да су се растали потврдио је Александар.

- Нека је срећа прати. О бившима све најбоље - рекао је Александар Софранић после развода.

Много је и оних који је питају зашто је нестала са естрадне сцене и очекују да ће се Јелена вратити да ниже хитове.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике са снимања серије "Љубав, навика, паника"

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".